Anna: Tangokuningatar Saija Tuupanen kertoo avoimesti avioerostaan – asuu yhä yhdessä miehensä kanssa

Tangokuningatar Saija Tuupanen kertoo Anna-lehden haastattelussa avioeronsa olleen yksi kipeimmistä asioista hänen elämässään. 

Iskelmälaulaja ja vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen ja hänen entinen aviomiehensä Kimmo Tuupanen tekivät päätöksen avioerosta viime keväänä, kertoo Anna. Pariskunta ehti olla naimisissa yli neljä vuotta ja tangokuningattaren mukaan päätös erosta on ollut yksi vaikeimmista asioista hänen elämässään. 

– Vielä puoli vuotta sitten koin olevani kuin ahdistavassa kapselissa ja minulla oli tosi rankkaa. Sen jälkeen kun teimme keväällä avioeropäätöksen, olen ollut tasapainoisempi ja onnellisempi kuin pitkään aikaan, Tuupanen kertoo.

36-vuotias Tuupanen asuu aviomiehensä kanssa edelleen pariskunnan yhteisessä kodissa. Laulaja kertoo hakevansa uutta asuntoa. Tuupasen mukaan entinen aviopari on edelleen hyviä ystäviä toistensa kanssa, niinkuin ennenkin.

Tuupanen kertoo, että jossain vaiheessa pari tajusi, ettei heidän suhteensa ollut enää avioliitto. 

– Uskoimme liiton kestävän ja teimme kaikkemme sen eteen. Kävin terapiassakin pohtimassa asiaa, mutta näin vain kävi.

Laulajan mukaan hänen entinen puolisonsa rauhoitti ja tasoitti Tuupasen elämää. Pikkuhiljaa jotain alkoi kuitenkin katoamaan suhteesta.

– Hän antoi minulle tilaa hengittää, ja kaiken piti olla hyvin. Jotain kuitenkin hiipui suhteestamme, ja vähitellen menimme niin solmuun, ettei mitään ollut tehtävissä.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat