Anna: Saija Tuupanen avoimena suhteestaan Sami Hedbergiin: "Olen rakastunut ja onnellinen"

1:19
Saija Tuupanen MTV Uutisten haastattelussa.

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg alkoivat seurustella vuoden alussa.

Laulaja Saija Tuupanen kommentoi Anna-lehden haastattelussa suhdettaan koomikko Sami Hedbergiin. Pariskunta julkisti suhteensa maaliskuussa ja on sen jälkeen julkaissut romanttisia yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Anna-lehden haastattelussa Tuupanen kertoo, että pari on ollut yhdessä puolisen vuotta.

– Tapasimme Samin kanssa aikoinaan työn merkeissä, ja aloimme seurustella tämän vuoden alussa. Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti.

Tuupanen ja Hedberg ovat aiemmin kommentoineet suhdettaan niukasti. Tuupasen mukaan seurustelua oli vaikea salata kovin pitkään.

– Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, vaikka tietää, että kaikki on julkista, Tuupanen pohtii.

Tuupanen erosi aviomiehestään ja muutti omaan asuntoon viime syksynä. Hän kertoo, ettei eron jälkeen kiirehtinyt uuteen suhteeseen, mutta rakkaus yllätti.

– Olen varovainen puhumaan suhteestamme, koska se on niin tärkeä ja läheinen asia – ja kaikki on vielä tosi uutta. Sen voin sanoa, että olen rakastunut ja onnellinen, hän kertoo.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja