Anna-Maija Tuokko avoimena arjestaan – kesällä syntynyt tytär mukana kuvauksissa: "Ilman äitiä pakka hajoaisi totaalisesti"

Näyttelijä Anna-Maija Tuokon pieni tytär kulki mukana Onnelan kuvauksissa.

Suosikkisarja Onnelan uusi kausi alkoi C Morella 19. joulukuuta. Sarjan kolmannella kaudella päähenkilöillä on edessään uusia haasteita sekä työelämässä että perhe-elämässä.

Metteä näyttelevä Anna-Maija Tuokko kertoi MTV Uutisille sarjan kuvauksissa lokakuussa olevansa innoissaan uudesta kaudesta. Hänen mukaansa Mettelle sattuu ja tapahtuu aiempaa enemmän.

– On ollut kivaa päästä näyttelemään Metestä eri puolia, joita ei olla aiemmin nähty.

Tuokon mukaan Mette yrittää uudella kaudella selvittää sukunsa tarinaa, kilpailee ystäviensä kanssa ja pohtii, millaisia katkarapuja on sosiaalisesti hyväksyttävää syödä.

– Sarjassa käsitellään arjen sattumuksia, joihin ihmiset pystyvät samastumaan.

Jännitystä uuden kauden tekemiseen on tuonut näyttelijän vaihtuminen. Meten puolisoa Markusta aiemmilla kausilla näytellyt Pekka Strang jäi pois sarjasta ja hänen tilalleen tuli Max Forsman.

Tuokko oli itse valitsemassa Markuksen uutta näyttelijää ja on valintaan tyytyväinen. Hänen mukaansa oli hyvä valita rooliin täysin erilainen näyttelijä, sillä Forsman tuo roolihahmoon uusia piirteitä.

– Hän on niin erilainen, että mielikuva edellisestä näyttelijästä katoaa, Tuokko totesi.

Tuokon mukana kuvauksissa on kulkenut alkukesällä syntynyt tytär. Tuokon mukaan vauva on nukkunut kuvauspäivien ajan ja kaikki on sujunut hyvin.

– Hän on onneksi helppo tyyppi, ja on tullut hyvin mukana.

Kuvauksissa on ollut mukana myös Tuokon äiti, joka toimii lapsenhoitoapuna.

– Ilman äitiä pakka hajoaisi ihan totaalisesti, Tuokko totesi.

Onnelan uudet jaksot torstaisin C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja