Anna: Luksuselämä sai Angelika Kallion ahdistumaan: ”En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste”

Entinen huippumalli Angelika Kallio avautuu Anna-lehden haastattelussa suuresta päätöksestään, kun hän päätti jättää rikkaan miehensä ja luksuselämän.

Yli 20 vuotta Amerikassa asunut entinen huippumalli Angelika Kallio oli yhdessä kiinteistömoguli Roy Stillmanin kanssa seitsemän vuotta. Kolme vuotta sitten itsenäisyyden kaipuu ja ongelmat Angelikan pojan ajoivat mallin lopulta eroon miehestään.

Keskeisellä paikalla New Yorkin keskustassa hulppeassa lukaalissa asunut Angela kertoo, että jossain vaiheessa luksuselämä alkoi kuitenkin ahdistamaan.

Manhattanilla asuessaan Angelika nautti elämästään rouvana. Lisäksi hän opiskeli sivussa kiinteistöbisnestä suorittaen kiinteistöalan tutkinnonkin vuonna 2014.

– En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste ja kiinteistöalaa harrasteleva rouva.

Lisäksi Angelikan Maximo-poika vaikutti tilanteeseen. Makeaan elämään tottunutta poikaa ei huvittanut koulunkäynti eikä Maximon välit isäpuoleen, jolla oli korkeita odotuksia pojan suhteen, olleet kovin hyvät.

Päätös lähdöstä ei ollut helppo. Varsinkin Maximo otti asian raskaasti. Tuolloin teini-ikäinen nuorukainen oli tottunut korkeatasoiseen elämään ja hänen tulevaisuutensa oli turvattu rikkaan isäpuolen ansiosta.

– Olihan se iso päätös jättää rikas mies ja helppo elämä. Minulla oli kuitenkin hyvä syy toimia juuri niin, sanoo Angelika nyt.

Angelika mietti pitkään eropäätöstään, mutta itsetunnon kasvaessa hän lopulta uskaltautui lähtemään. Erossa hän ei saanut rahaa, mutta pärjäsi kuitenkin mallivuosien säästöillä. Angelika muutti Maximon kanssa vaatimattomaan vuokra-asuntoon pois New Yorkin ytimestä.

– Se oli harkittu päätös. Halusin opettaa aikuistuvalle pojalleni, että elämässä mikään ei tule ilmaiseksi. Täytyy opiskella ja tehdä töitä, Angelika sanoo.

Taival viimeisen kolmen vuoden aikana ei ole ollut helppo varsinkaan Maximon kanssa, joka ei muutoksista huolimatta innostunut koulun käynnistä. Nyt tilanne on kuitenkin toisin.

– Tällä hetkellä kaikki on hyvin. Maximo on jo 21-vuotias, hän opiskelee ja tekee kahtakin työtä. Yhteiseen asuntoomme on tulossa toinen opiskelija vuokralaiseksi Maximon kaveriksi, ja minä etsin parhaillaan uutta asuntoa, hän sanoo.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat