Anna: Laura Malmivaara avautuu erosta ja uudesta rakkaasta: Ihastuin salaperäisyyteen

Näyttelijä kertoo Anna-lehden haastattelussa, kuinka hänen uusi miehensä hurmasi hänet. 

Laura Malmivaara, 41, on seurustellut uuden miehensä kanssa nyt pari vuotta. Hän puhuu miehistä ja rakkaudesta torstain Anna-lehden haastattelussa.

Ohjaaja Aku Louhimies ja Laura Malmivaara erosivat joulukuussa 2012. Käräjäoikeuden päätös tuli voimaan ilman harkinta-aikaa, sillä pari oli elänyt yli kaksi vuotta asumuserossa. 

Malmivaara kertoo Annassa muuttuneensa paljon liiton aikana ja myös sen jälkeen.

– Ero sysäsi minut itsetutkiskeluun, ja nykyään mmärrän, että itsetuntemus on parisuhteen perusta, näyttelijä pohtii. 

Malmivaara oli eron jälkeen ensimmäistä kertaa ilman parisuhdetta pidemmän aikaa. 

– Minulla ei ollut pitkään aikaan kerta kaikkiaan voimia edes uuden ihmisen kohtaamiseen saati seurusteluun. Oli pakko kasata itsensä ja keskittyä lapsiin ja omaan selviämiseensä. 

Ei vielä avoliittoa

Nyt Malmivaara on seurustellut uuden miehensä kanssa pari vuotta. Myös miehellä on lapsia, eikä perhe asu vielä yhdessä.

Malmivaara kertoo ihastuneensa miehessä villapaitaan, hymyyn sekä miehen kuuntelutaitoon.

– Minuun vetosi myös tietty melankolisuus ja salaperäisys. Hän ei ole perinteisellä tavalla seuramies, vaan pikemminkin tarkkailija ja epäilijä, kiinnostavasti hieman ulkopuolinen, taiteellinen persoona, Malmivaara kuvailee Annassa.

Laura Malmivaara kuvasi viime kesänä Lomasankarit-elokuvaa Kreikassa. Hän kertoi MTV.fille myös omista lomakokemuksistaan tyttäriensä kanssa. 

– Tytöt eivät sentään ole lähteneet aarretta etsimään. Elokuvassa on kuitenkin paljon samaistumispintaa uusperheille, miten loma voi yhdistää perhettä, itsekin uusperheessä elänyt Malmivaara kuvaili tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat