Mainos

Anna kokeili kollageenilisää kaksi kuukautta – tulokset yllättivät: ”Rypyt vähenivät 20 prosenttia”

Skeptisesti alkuun suhtautunut Anna Saivosalmi, 42, hämmästyi ihoanalyysin tuloksista kahdeksan viikon kollageenilisän käytön jälkeen. Sittemmin kollageeni on jäänyt osaksi hyvinvointivaikuttajan ihonhoitorutiinia.

Ihonhoidossa trendit vaihtuvat nopeasti, mutta kollageeni on tuntunut pysyneen yhtenä kauneusmaailman hehkutetuimmista ainesosista jo pitkään. Kollageenia on käytetty pinnallisessa ihonhoidossa vuosikymmeniä, mutta sisäisesti nautittu kollageenilisä on noussut kuumaksi puheenaiheeksi aivan viime vuosina.

Ihonhoidossa tunnetaan koko ajan enemmän myös sisäisen hyvinvoinnin merkitys. Iho-ongelmiinkin haetaan yhä useammin ratkaisuja ruokavaliosta ja elämäntavoista. Onneksi jo pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus ihon kuntoon.

Sisäiseen ihonhoitoon erikoistuneen Oslo Skin Labin hehkutettu The Solution™ -kollageenijauhe auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä. Mikä parasta, sisäisesti nautittu kollageeni vaikuttaa koko kehon ihoon.

Ihoanalyysi paljasti yllätyksen

Bloggaaja ja personal trainer Anna Saivosalmi, 42, on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenia päivittäisenä rutiininaan jo pitkään. Kun hänelle aikoinaan tarjoutui mahdollisuus kokeilla kollageenilisää, oli Saivosalmi vielä skeptinen. Hän päättikin ensin itse tutustua kollageeniin liittyviin tutkimuksiin ja artikkeleihin.

Saivosalmi uskoi tuolloin, että monipuolinen ruokavalio takasi hänelle myös ihonhoidon kannalta riittävät ravintoaineet. Kollageenin tehokkuudesta löytyi kuitenkin niin paljon sen käyttöä puoltavia kokemuksia ja näkyviä tuloksia, että Saivosalmi päätti antaa kollageenille mahdollisuuden.

Epäileväinen Saivosalmi varasi myös ajan Visia-ihoanalyysiin, jossa selvitettiin puolueettomasti, millaisia vaikutuksia ihossa pystyttiin todentamaan kollageenin käytön myötä. Analyysi paljastaa ryppyjen lisäksi ihon epäpuhtaudet, couperosan sekä auringon aiheuttamat vauriot. Analyysi kertoo myös ihon todellisen iän.

Saivosalmen kohdalla Visia-ihoanalyysi tehtiin ennen kollageenin käytön aloittamista sekä kahdeksan viikon testijakson jälkeen. Tulokset saivat Saivosalmen hämmästymään.

– Rypyt olivat vähentyneet yli 20 prosenttia! Kosmetologini sanoi, että mitä ikinä oletkaan tämän kahdeksan viikon aikana tehnyt, niin älä vaan lopeta.

Kollageenilisä osaksi ihonhoitoa

Kollageenin tuotanto hidastuu luonnollisesti ikääntymisen myötä noin 25–30-vuotiaasta lähtien. Lisäksi tupakointi, auringon uv-säteily ja sokerin syönti nopeuttavat kollageenituotannon loppumista eli toisin sanoen nopeuttavat ihon vanhenemista.

Kollageenilisän vaikutusta ihoon on tutkittu viime vuosina paljon. Useat asiantuntijat ja ihotautilääkärit ovat olleet varovaisen optimistisia erityisesti pieneksi pilkotun kollageenin vaikutuksesta ihoon. Lisäksi C-vitamiinin on tutkitusti todettu edistävän elimistön omaa kollageenintuotantoa, joten moni suosii sen nauttimista yhdessä kollageenilisän kanssa.

Saivosalmi havaitsi merkittäviä muutoksia ihonsa kunnossa vain kahden kuukauden kokeilun jälkeen. Tuloksista vaikuttunut hyvinvointivaikuttaja omaksuikin kollageenilisän osaksi ihonhoitorutiiniaan.

– Itse nautin kollageenin heti aamusta. Se on rutiini, joka ei enää unohdu. Ennen sekoitin jauheen vesitilkan joukkoon, mutta viimeiset kuukaudet olen syönyt kollageenin nauttimisen yhteydessä jotain C-vitamiinipitoista, kuten tuoremehua, marjoja tai vitamiiniporetabletin, Saivosalmi kertoo.

Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageeniannospussit kulkevat kätevästi mukana työpaikalla tai matkoilla. Neutraalinmakuisen kollageenijauheen voi sekoittaa niin kylmiin kuin kuumiinkin juomiin tai ruokiin. Yksi annospussi vuorokaudessa riittää.

– Kollageeni on yksi osa ihonhoitoani. Jos ihon kunnosta on näin helppoa pitää huolta, niin miksi en sitä tekisi? Saivosalmi hehkuttaa.

Lue lisää Anna Saivosalmen kokemuksista Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen käytöstä hänen blogistaan.

Tutustu ja tilaa täältä

Oslo Skin Lab The Solution™

  • Auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä koko kehossa
  • Auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista
  • Lisä- ja täyteaineeton valmiste sisältää vain yhden ainesosan eli tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia
  • Pakkaus sisältää 28 annosjauhepussia

Lue myös:

    Uusimmat