Anna: Harri Moisio voisi antaa pettämisen firman bileissä anteeksi – toivoo, ettei saisi tietää edes asiasta

7:37
Harri Moisio Linnan juhlien etkoilla.

Radiojuontaja kertoo Anna-lehdessä kertoo sortuneensa myös itse joskus pettämisen tielle. Sittemmin hän on kuitenkin viisastunut asian suhteen.

Radio Rockin aamujuontaja Harri Moisio kertoo Anna-lehdessä ajatuksia parisuhteeseen ja pettämiseen liittyen. 

Mies kertoo, että hänellä on aikaa pidemmästä parisuhteesta vuosia. Samassa hän kertoo, että Iän myötä myös hänen ajatus  parisuhteen rajoista on muuttunut. Nuorempana ne olivat hänelle hyvin konkreettiisia. 

– Vanhemmiten ymmärtää, ettei luottamus synny minkään excel-taulukon perusteella. Se on jotakin paljon kokonaisvaltaisempaa, hän kertoo haastattelussa.

Anna-lehden artikkelissa kysytään, että mitä Moisio ei voisi antaa anteeksi kumppanilleen.

– Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen klassinen pettäminen. Jos kumppani sekoilisi firman bileissä, en näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta sen takia. Toivoisin, ettei asia koskaan edes tulisi tietooni. Tarkoituksellinen kusettaminen on pahempi asia: jos syrjähyppy tulisi ilmi ja toinen sen silti kiven kovaan kiistäisi. Valehtelua ja luottamuksen pettämistä olisi vaikea unohtaa.

Hän myöntää artikkelissa, että on sortunut joskus itsekin pettämiseen, 90-luvulla. Nykyisin hän kertoo viisastuneensa asian suhteen. 

Moisio on työskennellyt 90-luvulta lähtien radiossa. Hän sai vuonna 2019 kutsun Linnan juhliin. Hän kertoi, että Presidentti Sauli Niinistö on vieraillut  hänen työpaikallaan Radio Rockilla. Mies toivoi MTV Uutisten haastattelussa, että presidentiti olisi rock-musiikin fani.

Lähde: AnnaLue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja