Anna Abreu saanut rivoja faniviestejä – turvautuu keikoilla kaksimetriseen muusikkoonsa

Anna Abreu esittää torstaina 18.2. Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa ensimmäistä kertaa livenä uuden kappaleensa Grindaa ja Flowaa. Laulajatar on ollut jo vuosia menestyvä artisti ja hänellä on turvallinen olo bändinsä seurassa. 

Anna Abreu kertoi Radio Suomipopin haastattelussa saavansa miespuolisilta faneiltaan välillä hyvinkin härskejä snapchat-viestejä. Nyt laulaja kommentoi MTV.fi:lle, miten yleistä niin sanotut häirikköviestit ovat ja miten hän on varautunut yli-innokkaita fanejaan varten.

– Onhan niitä viestejä tullut, kuten varmaan ihan kaikille muillekin nais- ja miesartisteille. En usko, että niitä viestejä tulee sen enempää minulle kuin muillekaan, Abreu kertoo MTV.fille.

Erityistoimenpiteisiin Abreun ei arjessaan tarvitse varautua, mutta keikkamatkoilla hän turvautuu yhtyeensä muusikoihin. Nainen on erittäin tyytyväinen, että hänen yhtyeessään on raavaita, isoja miehiä.

– Mulla on kaksimetrinen kosketinsoittaja, jonka takana yleensä keikkareissuilla liikun. Liikun usein isolla kaveriporukalla, että saan kyllä tosi rauhassa olla, Abreu kertoo huolettomana.

Kaupungilla liikkuessaan Abreu on tottunut tapaamaan fanejaan.

– Totta kai jengi tulee pyytämään yhteiskuvia, mutta se ei minua häiritse. Kunhan ei juuri silloin ole ruoka suussa syömässä, niin se on ihan ok, Abreu sanoo hymyillen.

Anna Abreu esittää torstaina 18.2. Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa ensimmäistä kertaa livenä uuden kappaleensa Grindaa ja Flowaa

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show torstaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat