Mainos

Ann Selin Lännen Medialle: Eläkeputki ei vielä houkuta

Palvelualojen ammattiliiton Pamin puheenjohtaja Ann Selin on huolissaan työsuhdeturvasta pienissä yrityksissä. Hänen mukaansa niissä työskentelevän on vaikea kertoa seksuaalisesta häirinnästä ilman pelkoa potkuista. Asiasta uutisoi Lännen Media.

Hallitus saa Pamin puheenjohtajalta Ann Seliniltä sapiskaa siitä, että se heikentää alle 30-vuotiaiden ja pienten yritysten työntekijöiden turvaa.

Selin kantaa huolta työntekijöistä, jotka joutuvat pelkäämään työnsä puolesta pienessä yrityksessä.

– Jos sinua häiritään seksuaalisesti, niin uskallatko kertoa asiasta ilman pelkoa, että menetät työn, hän kysyy Lännen Median haastattelussa.

Eläkeputki ei houkuta

Selin pudotti uutispommin kerrottuaan, ettei hän enää asetu ehdolle kesän 2019 liittokokouksessa. Päivät kiikkutuolissa eivät kuitenkaan houkuta.

– Suunnitelmani ovat aidosti auki. On yksi mahdollisuus, että jatkan järjestössä jossakin projektissa. Ainakin olen lupautunut olemaan seuraajani mentori jonkin aikaa.

Politiikkaan lähteminen on yksi vaihtoehto.

– En vanno sataprosenttisesti, ettenkö olisi kiinnostunut. Tältä istumalta en usko, että olisin ensi keväänä ehdokkaana eduskuntaan, hän muotoilee Lännen Medialle.

Selinille olisi luontevaa olla ehdokas myös eurovaaleissa; onhan hänellä pitkä kokemus kansainvälisestä palvelualojen järjestötyöstä ja johtamisesta.

– Tämä on totta. Jos voisin valita kumpaan haluaisin mennä, niin vaaka kallistuisi ehkä EU-parlamenttiin.

Selin myöntää, että parlamenttiin pääsy on kovan työn takana. Sdp:llä on kaksi edustajaa. Kolmannen edustajan saaminen läpi vaatisi valtavan äänivyöryn.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.