Angelina Jolien varoitus George Clooneylle: Älä pilaa häitämme!

Angelina Jolie on tehnyt selväksi, ettei George Clooney saa häiritä Jolien ja Brad Pittin häitä käytännön piloilla.

Hiljattain kihlautuneetAngelina Jolie ja Brad Pitt suunnittelevat unelmahäitään. Kutsuvieraslistalla on myös Pittin hyvä ystävä, näyttelijä George Clooney – ja Jolie onkin huolissaan siitä, aikooko tämä tehdä käytännön piloja Pittille parin häissä.

– Hän ei halua yhtäkään käytännön pilaa häihinsä ja hän on tosissaan. Angie soitti Georgelle ja varoitti häntä henkilökohtaisesti. Hän laittoi Georgen lupaamaan, että mies laittaisi käytännön pilat sivuun Angien suuren päivän ajaksi. George antoi sanansa, mutta oli myöntänyt kavereilleen houkutuksen vastustamisen olevan vaikeaa, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi National Enquirer –lehdelle.

Jos Pitt kuitenkin joutuu häissään pilan kohteeksi, mies ei voi syyttää kuin itseään – hän nimittäin paljasti hiljattain olleensa itse se, joka aloitti kaksikon väliset käytännön pilat.

– Kun kuvasimme Ocean’s 12 -elokuvaa Italiassa, lähetin muistion koko italialaiselle työryhmälle: "Rakas työryhmä: Toivomme teille erinomaisia kuvauksia. George Clooney kertoo roolin olevan hänelle hyvin vaikea. Hän tarvitsee jatkuvaa keskittymistä. Herra Clooney pyytää, ettette yritä keskeyttää häntä tai katsoa häntä silmiin. Jos teidän on puhuteltava häntä, viitatkaa häneen vain nimellä "Daniel" tai "Mr. Ocean"." Tätä jatkui kaksi viikkoa. Hän suhtautui asiaan tahdikkaasti, mutta luulen, että häntä alkoi lopulta hermostuttaa, Pitt on muistellut.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja