Angelina Jolie vilautti uutta tatuointiaan

Näyttelijä Angelina Jolien rintaa näyttää koristavan uusi tatuointi.

Näyttelijä Angelina Jolie, 49, ja hänen 15-vuotias Vivienne-tyttärensä saapuivat The Outsiders: A New Musical -teatteriesityksen tiimoilta Tony Awards -gaalaan sunnuntaina 16. kesäkuuta. Jolien tuottama esitys sai tänä vuonna 12 Tony-ehdokkuutta ja voitti parhaan musikaalin palkinnon. 

Tony Awardseissa palkitaan Broadway-tuotantoja. 

Jolie pukeutui gaalassa Versacen olkaimettomaan sametti-iltapukuun, jossa oli sydänkaula-aukko ja kerroksellinen yläosa ja helma. Niin ikään hänen kenkänsä olivat Versace-luksusmerkin. Hänen rintaansa näytti koristavan myös uusi lintutatuointi.

Vivienne on The Outsiders -elokuvassa tuottajan assistenttina, ja hän pukeutui äitinsä kanssa yhteensopivaan kokonaisuuteen, joka koostui raikkaasta valkoisesta paidasta sinivihreän liivin alla sekä sinivihreistä housuista ja rusetista. Hän täydensi lookinsa Converse-merkkisillä lenkkareilla.

Jolie on aiemmin kertonut, kuinka Vivienne inspiroi häntä Broadwaylla esitettävään The Outsider -teatteriesitykseen. 

– Viv on nuori taiteilija, joka keskittyy tukemaan muita. Hän on ollut auttamassa kaikin tavoin ja oppinut niin paljon [musiikin ja toisen kirjan kirjoittajalta] Justin Levineltä ja koko luovalta tiimiltä, Jolie kertoi aiemmin.

Jolie kertoi Deadlinelle, että yhteistyö teatterifani-Viviennen kanssa kulissien takana antoi hänelle mahdollisuuden lähestyä show’n tuottamista eri näkökulmasta ja antoi hänelle tilaa oppia lisää tyttärestään.

 – Se oli hyvin erilainen kokemus ymmärtämisestä; siitä, miten tämä vaikuttaa häneen nuorena ihmisenä juuri nyt merkittävästi, ja hän viestii minulle jotain, ja se on tämän materiaalin voima. Minulle se oli hetki oppia lisää Vivistä, eikä hetki ajatella ryhtyväni tuottajaksi, Jolie kertoi Deadlinelle. 

Joliella on ex-miehensä Brad Pittin kanssa Viviennen lisäksi viisi lasta: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 18, Shiloh, 17, ja Viviennen kaksoisveli Knox.

Lue myös:

    Uusimmat