Angelina Jolie vihjailee uraa politiikassa: "Olen hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa"

Hollywood-tähti Angelina Jolie vihjaili mahdollista uraa politiikan parissa.

BBC Radio 4 -kanavan haastattelussa ollut Angelina Jolie väläytteli mahdollisuutta siirtyä työskentelemään politiikan parissa tulevaisuudessa. Jolie on elämänsä aikana tottunut työskentelemään vaikeiden aiheiden parissa. Hän on tällä hetkellä Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestön erikoislähettiläs.

Jolie on uransa aikana aktiivisesti kampanjoinut useiden ongelmien, kuten pakolaisten, seksuaalisen väkivallan ja ympäristönsuojelun parissa. BBC-juontaja Justin Webbia mietitytti, josko Jolieta kiinnostaisi uran luominen politiikassa.

– Jos olisit kysynyt minulta 20 vuotta sitten, olisin nauranut. Sanon aina, että menen sinne, missä minua tarvitaan, en tiedä, sovellunko politiikkaan. Mutta toisaalta olen aina vitsaillut, että en tiedä, onko minulla enää mitään salattavaa, Jolie maalaili radiokanavan haastattelussa.

Jolie painotti, että pysyisi toistaiseksi hiljaa asian tiimoilta. Hän kuitenkin myöntää kehittäneensä politiikassa vaadittavaa työkalupakkia työskennellessään eri järjestöjen kanssa.

– Pystyn työskentelemään hallitusten kanssa, pystyn työskentelemään armeijoiden kanssa, joten olen hyvin mielenkiintoisessa tilanteesa, jossa voin saada paljon aikaan, näyttelijä jatkoi.

Webb tulkitsi Jolien vihjailua niin, että näyttelijä saattaisi olla mukana Yhdysvaltojen demokraattien presidenttiehdokaskisassa vuonna 2020. Jolie ei kieltänyt Webbin kommenttia, vaan tyytyi vain kiittämään juontajaa kohteliaasta kommentista. Vuonna 2020 demokraatit koittavat haastaa republikaanien presidentti Donald Trumpia Yhdysvaltojen seuraavissa presidentinvaaleissa.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat