Angelina Jolie ja Brad Pitt kaipaavat suomalaisapua

Suomen tunnetuimpiin hevosalan ihmisiin lukeutuva Marko Björs liikkuu piireissä, joista moni normaali kaduntallaaja voisi olla kateellinen.

Hevosurheilu yhdistää ihmisiä ammattiin, menestykseen, julkisuusarvoon tai kansallisuuteen katsomatta. Esimerkkinä maailman pienistä hevospiireistä kertoo se, että suomalaissyntyinen Maucca Kärki on erittäin arvostetussa asemassa kansainvälisissä hevospiireissä.

Työnsä puolesta kuninkaallisten, maailmanluokan tähtien ja muiden raharikkaiden kanssa työskentelevä Maucca Kärki on Suomessa tunnetun seurapiirikasvo Marko Björsin hyvä ystävä.

Marko on saanut ystävältään toimeksiannon, joka ei ole sieltä kaikkein normaaleimmasta päästä. Marko Björs etsii nimittäin Angelina Jolien ja Brad Pittin lapsikatraalle ponia.

– Maailmalla on paljon isoja staroja, joilla on hevosia ja ratsastavia perheenjäseniä. Kaikkia yhdistävä tekijä on hevonen. Angelina Jolie ja Brad Pitt kiertelevät kisoissa ja ovat mielellään ratsastusurheilun puolestapuhujia, samoin kun Madonna ja moni muu, kuninkaallisista puhumattakaan, Björs kertoo.

Nykyisin ratsuttajana työskentelevä Björs ei ole vielä löytänyt sopivaa ponia Hollywoodin unelmaparin lapsikatraalle.

Björsin saamasta erikoisesta toimeksiannosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat