Mainos

Angelina Jolie: Brad Pitt on tosimies

Angelina Jolien mukaan hänen rakkaallaan on kaikki ne luonteenpiirteet, joita hän toivoo mieheltä. Pari hoitaa suhdettaan järjestämällä treffejä.

Näyttelijä Angelina Jolie kehuu miestään Brad Pittiä "tosimieheksi", kertoo inquisitr.com. Jolien mukaan Pittillä on kaikki ne persoonallisuuden piirteet, jotka tekevät miehestä hyvän isähahmon ja elokuvatähden.

– Hän on vahva, älykäs ja herkkä. Lisäksi hän on tosimies kaikilla parhailla tavoilla, Jolie suitsuttaa.

Pari alkoi seurustella vuonna 2005. Jolien mukaan suhde on vakaalla pohjalla kaikenlaisista huhuista huolimatta.

– Meillä on mahtavaa. Nauramme suurimmalle osalle kaikesta, mitä meistä kirjoitetaan, koska voimme hyvin, nainen vakuuttaa.

Parilla on kuusi lasta: adoptiolapset Maddox, Pax ja Zahara, sekä biologiset lapset Shiloh, Knox ja Vivienne. Jolien mukaan pari aikatauluttaa treffi-iltoja, jotta he saavat pitää taukoa vanhemman roolista ja elää pariskuntana.

– Meillä on talo, jossa on kaksi osaa. Menemme kaksin yleensä studiona ja toimistona toimivaan osaan, ja nautimme illallisen pariskuntana. Jos haluaa pitää liiton yhdessä, ja se on nykypäivänä vaikeaa ja moni eroaa, pitää tehdä työtä. Täytyy järjestää aikaa, jolloin pariskunta ei ole isi ja äiti, Jolie neuvoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.