Mainos

Angelina Jolie avautuu terveysongelmistaan – kasvot halvaantuivat eron jälkeen

Brad Pittistä eronnut hollywood-tähti Angelina Jolie sairastui kasvohalvaukseen.

Menestynyt näyttelijä Angelina Jolie, 42, kertoo avoimesti Vanity Fairin haastattelussa kärsineensä terveysongelmista eron jälkeen. Kaksi vuotta näyttelijä Brad Pittin, 53, kanssa naimisissa olleen Jolien kasvot halvaantuivat eron jälkeen.

Viime vuonna näyttelijälle diagnosoitiin Bellin halvaus. Kyseessä on kasvojen hermojen halvaantuminen, joka vähentää lihasten liikkeiden hallintaa. Kun lihakset heikkenivät, osa näyttelijättären kasvoalueesta alkoi roikkua.

– Joskus naiset laittavat perheissään itsensä viimeisiksi. Niin kauan kunnes se ilmenee heidän terveydessään, Jolie avautuu haastattelussa.

Jolie onnistui parantamaan kasvojensa halvaantumisen akupunktion avulla. Kaikesta huolimatta näyttelijättären ulkonäkö ei kuitenkaan ole sama kuin kymmenen vuotta sitten. Jolie kertoo avoimesti, että myös hänen ihonsa on alkanut kuivua ja tukkaan on ilmestynyt harmaita hiuksia.

Näyttelijätär ei osaa sanoa, johtuvatko terveydelliset muutokset vaihdevuosista, vai kosmeettisista toimenpiteistä, joita hänelle on rintasyöpäriskin välttämiseksi tehty muutama vuosi sitten.

Vuonna 2013 nainen poistatti rintansa ja pari vuotta sen jälkeen munasarjansa.

– En osaa sanoa, onko kyse vaihdevuosista vai viime vuosien tapahtumista, kaunotar pohtii.

Terveydellisistä ongelmista huolimatta Jolie tuntee nyt itsensä enemmän naiseksi kuin aikaisemmin.

– Tuntuu, että teen viisaampia valintoja, laitan perheeni etusijalle ja olen vastuussa itse omasta elämästäni ja terveydestäni.

– Minusta se tekee naisesta kokonaisen, Jolie päättää.

Aikoinaan Hollywoodin kuuma pari Jolie ja Pitt seurustelivat kahdeksan vuotta. Vihille pari astelu vuonna 2014. Parilla on kuusi yhteistä lasta, joista kolme on adoptoitu. 

Avioeroon pari päätyi syksyllä 2016 kaksi vuotta vihkimisen jälkeen.

Lähde: Etonline.com

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja