Mainos

Angelina Jolie elämästään eron jälkeen: "Itken suihkussa, en lasteni edessä"

Näyttelijä Angelina Jolie avautuu, minkälaista sinkkuelämä kuuden lapsen kanssa on eron jälkeen ollut.

Hollywood-tähti Angelina Jolie, 42, erosi kahden vuoden takaisesta avioliitostaan Brad Pittin, 53, kanssa viime syksynä 2016. Pari oli ehtinyt seurustella ennen avioon astumistaan kahdeksan vuotta. Näyttelijätär kertoo Vanity Fairin haastattelussa, minkälaista sinkkunaisen elämä kuuden lapsen kanssa on.

– He ovat kuusi erittäin vahvaa, huomaavaista ja kokenutta persoonaa. Olen todella ylpeä heistä, Jolie kertoo lapsistaan.

Jolien ja Pittin avioliitto alkoi kaunottaren mukaan rakoilla viime kesänä samaan aikaan, kun Jolie työskenteli uuden elokuvansa First They Killed My Father kuvausten parissa. Avioeroon pari päätyi syksyllä 2016.

Jolien mukaan hänen lapsensa ovat olleet todella urheita eron jälkeen. Koko perhe joutuu kuitenkin vielä käsittelemään yhdessä uutta elämäntilannettaan.

– Me kaikki yritämme tehdä parhaamme, jotta perheessämme olisi kaikki hyvin, Jolie kertoo.

– On ollut vaikeaa aikaa ja olemme tavallaan vasta nousemassa tästä tilanteesta, kaunotar jatkaa.

Kun Jolielta kysytään, miten on näyttänyt tunteensa lastensa edessä, hän kertoo pyrkivänsä minimoimaan ne. 

– En halua, että lapseni joutuvat olemaan huolissaan minusta. Mielestäni on hyvin tärkeää, että itken suihkussa enkä lasteni edessä. Heidän täytyy tietää, että kaikki kääntyy parhain päin, vaikka en itse olisikaan siitä aivan varma, Jolie vakuuttaa.

Tällä hetkellä Jolie haluaa pyhittää aikansa hyvänä äitinä olemiseen. Hän käy kokkauskursseilla, haluaa valmistaa kunnon aamiaista ja pitää talon pystyssä.

– Kun menen iltaisin nukkumaan ajattelen, teinkö tänään hyvän työn äitinä, vai oliko tämä vasta keskivertoa, näyttelijätär kuvailee.

Syksyllä 2016 eronneet Jolie ja Pitt pitävät edelleen yhteyttä lastensa vuoksi. Pari pääsi vuoden 2017 alussa sopuun lastensa huoltajuudesta. Jolien edustajien mukaan hän pysyy lasten huoltajana ja Pittillä on tapaamisoikeus.

– Välitämme toisistamme ja perheestämme ja työskentelemme kohti samaa päämäärää, Jolie kertoo Vanity Fairin haastattelussa. 

Lähde: Etonline.com

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja