Angela Bassettin reaktio sivu suun menneeseen Oscar-voittoon puhuttaa

7:15
Katso videolta: viihdetoimittaja arvioi, mistä tämän vuoden Oscar-gaala tullaan muistamaan?

Angela Bassett oli silminnähden pettynyt sivu suun menneestä voitosta.

Elokuva-alan arvostetuimpiin palkintogaaloihin kuuluvaa Oscar-gaalaa vietettiin Los Angelesin Hollywoodissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Palkintoja jaettiin yhteensä 23:ssa kategoriassa, ja illan suurimmaksi voittajaksi nousi Everything Everywhere All at Once kuitaten nimiinsä yhteensä seitsemän Oscar-palkintoa.

Parhaan sivuosapalkinnon pystit menivät kyseisessä elokuvassa loistaneille Ke Huy Quanille ja Jamie Lee Curtikselle. Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon saajiksi olivat ehdolla myös Angela Bassett, Hong ChauKerry Condon ja Stephanie Hsu.

Black Panther: Wakanda Forever -elokuvasta Oscar-ehdokkuuden saaneen Bassettin reaktio sivu suun menneeseen voittoon on noussut puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Kun palkinnonjakaja julisti Curtisin voittajaksi, jäi Basset tuijottamaan ilmeettömänä eteensä muiden taputtaessa voittajalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuomitsemisen sijaan somekansalta on kuitenkin satanut ymmärrystä ja kiitosta Bassettin aidoksi tulkitulle reaktiolle. Moni Twitter-käyttäjä on jopa sitä mieltä, että Parhaan naissivuosan Oscar-palkinto olisi kuulunut Curtisin sijaan Bassettille.

– Angela Bassettin reaktio, kun Jamie Lee Curtisin nimi huudettiin… voit nähdä, miten paljon tuo Oscar-palkinto olisi merkinnyt hänelle. Hän on, oli ja tulee aina olemaan uskomaton. Hänet on paras nähdä kyseisellä lavalla pian, yksi kirjoittaa Twitterissä.

– Vain, koska hän on näyttelijä ei tarkoita sitä, että hänen tulisi näytellä koko ajan. Voimme olla pettyneitä Angela Bassettin puolesta ja iloisia Jamie Lee Curtisin puolesta, nämä kaksi eivät sulje toisiaan pois. Mutta Angela Bassettilla on lupa tuntea näin. Tämä järjestelmä on rikki, hänen reaktionsa liittyy siihen, toinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja