Amy Winehouse kuoli: Syy selittämätön

Brittiläinen laulaja Amy Winehouse löytyi kuolleena lauantaina iltapäivällä kodistaan Lontoosta. Kuolinsyy on vielä epäselvä.

Vain 27-vuotias, mutta jo vuosia rajusta alkoholi- ja huumeongelmasta kärsineen tähden kotiin soitettiin apua 23.7. iltapäivällä ja kun ambulanssi saapui paikalle, oli laulaja menehtynyt.

Poliisi kertoo, että kuolinsyy on "selittämätön" eli ruumissa ei näkynyt mitään ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisin tutkintayksikkö saapui paikalle neljän aikaan iltapäivällä Lontoossa samoin kuin paljon faneja, jotka surevat laulajan menehtymistä.

Julkisuudessa vielä tällä viikolla

Winehouse ehti julkaista urallaan kaksi studioalbumia: Frank (2003) ja Back to Black (2006). Hänen suurin hittinsä oli vuonna 2006 julkaistu Rehab, joka nousi myyntilistoille ympäri maailman.

Huume- ja terveysongelmien kanssa taistelleen Winehousen elämään liittyi useita skandaaleja. Kesäkuussa hän joutui perumaan useita keikkojaan esiinnyttyään sekavana Serbiassa. Hänet nähtiin julkisuudessa viimeistä kertaa tällä viikolla kun hän oli tukemassa kummityttärensä Dionne Bromfieldin levymarkkinointia.

Amyä jäivät suremaan isä Mitch, äiti Janis ja isoveli Alex.

Kohtalokas 27 vuotta

Winehouse oli kuollessaan vain 27-vuotias. Ikä tuntuu olevan taiteilijoille kohtalokas, sillä moni muukin erittäin kuuluisa muusikko on saanut surmansa nimenomaan 27-vuotiaana: muun muassa Nirvanan solisti Kurt Cobain, kitaristi ja laulaja Jimi Hendrix, rock- ja blueslaulaja Janis Joplin sekä Doorsin keulakuva Jim Morrison.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat