Ammattiepäilijä lyttää ufo-raportin: Salaisuuksia ei kerrottaisikaan kansalle

Yhdysvaltain Ufo-raporttia odotetaan – ammattiepäilijä lyttää raportin 2:21
Ammattiepäilijä lyttää ufo-raportin

Pentagonin tuleva ja odotettu raportti viime vuosien 120 ufo-havainnosta ei innosta tutkija Mick Westiä. Hänen mukaansa raportti on vaatimuksestä väkisin tehty, eikä siltä voi odottaa todellisia paljastuksia.

– Periaatteessa siinä vain kysytään: Tiedetäänkö mitä tässä on ja vastataan: ei tiedetä, West pelkistää. West on brittiläisamerikkalainen entinen ohjelmoija. joka nykyään purkaa verkkosivustoillaan salaliittoteorioita ja epäilee ammatikseen. Jos kyseessä olisi ulkomainen uhka, sehän salattaisiin. Jos kyseessä on ilmatilaloukkaus, armeija ei tietenkään halua paljastaa, miten se hoidetaan, sillä tieto menisi vastapuolelle, jonka ei haluta tietävän mitä me tiedämme, West sanoo.

Niinpä Westin mukaan raportin liiteosa on salainen. Onko kyseessä kiinalaisten drooni, venäläinen avaruusalus, ulkoavaruusvieras tai luonnonilmiö - kysymykset edellyttävät kunkin havainnon tutkimista erikseen, ja vain siten voi löytää vastauksen.

– Kaikki nämä videot ovat surkean huonolaatuisia, eikä niistä selviä oikein mitään. Ulkoavaruudessa on varmaan muukalaisia jossain, kun se on aika iso, mutta ei näistä kuvista voi sellaista päätellä, West lyttää.

Lue myös:

    Uusimmat