Mitä sinä näet tässä? Laivasto kuvasi videon oudosta esineestä taivaalla – Pentagon vahvistaa: Kyseessä aito ufo-video

Yhdysvaltain puolustusministeriö julkaisi vuonna 2019 videomateriaalia oudoista esineistä taivaalla: Vahvistaa kyseessä olleen aito ufo-video 0:58
Mitä sinä näet tässä? Katso Pentagonin julkaisemat videot yläpuolelta.

Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan vuotanut video on aito.

San Diegon edustalla heinäkuussa 2019 kuvatussa laivaston videossa taivaalla esiintyy pyramidin muotoinen esine. Videolta on nähtävissä, kuinka esine häviää yllättäen taivaalta.

Puolustusministeriö vahvistaa nyt CNN:lle, että ufo-video on aito, eikä sitä ole käsitelty millään tavalla.

Ufo tulee englannin kielen sanoista unidentified flying object, joka tarkoittaa tunnistamatonta lentävää esinettä tai kohdetta.

Pentagonista kerrotaan, että esineitä tutkii tällä hetkellä erikoisryhmä.

Erikoisryhmän tarve ei liity kuitenkaan ensisijaisesti maapallon ulkopuolelta tuleviin uhkiin, vaan esimerkiksi Venäjän ja Kiinan mahdollisiin uusiin harppauksiin sotateknologian kehityksessä.

Pentagon julkaisi viime vuonna kolme selittämätöntä videota

Yhdysvaltain puolustusministeriö julkaisi viime vuonna videomateriaalia oudoista ilmiöistä taivaalla, joita he eivät ole pystyneet täysin selittämään.

Eräässä vuonna 2015 videomateriaalille tallentuneessa kohtauksessa Yhdysvaltain laivaston lentäjä David Fravor kohtasi erikoisen ilmiön taivaalla, jota hän ei voinut ymmärtää.

–  Kun lähestyin sitä, kohde kiihdytti etelään ja hävisi alle kahdessa sekunnissa. Se oli äärimmäisen odottamatonta. Se kimpoili kuin pingispallo, Fravor kuvaili uutiskanava CNN:lle.

Lähde: CNN 

Lue myös:

    Uusimmat