Mainos

"Ämmä pitäisi upottaa suohon" – tappouhkauksiin kyllästynyt kansanedustaja julkaisi uhkailijoidensa nimet

Anna Kontula (vas.) kirjoittaa Facebook-päivityksessään kokemastaan uhkailusta. Kontula nimeää kolme henkilöä ja kysyy, miksi he toivovat hänen kuolemaansa.

– Teillä olisi mahdollisuus tässä ketjussa perustella, miksi ylipäätään mielestänne ihmisiä pitää tappaa, miksi juuri minut ja miksi nimenomaan hukuttamalla, Kontula kirjoittaa Facebook-päivityksessään, joka on saanut osakseen valtaisan huomion.

Kontula julkaisi päivityksensä eilen iltapäivällä. Se on kirvoittanut liki 4500 tykkäystä, yli sata jakoa ja satoja kommentteja.

Kontulan mukaan uhkauksia ladelleet henkilöt toivoivat "ämmän suohon upottamista" tai Kontulan laittamista uppoavaan veneeseen.

Poikkeuksellista on se, että Kontula nimeää henkilöt, jotka toivovat hänen kuolemaansa.

Läpinäkyvyys ennaltaehkäisee

Uusi Suomi -verkkojulkaisulle antamassaan haastattelussa Kontula kertoo, että nimien julkaisu aika ajoin vähentää päänavauksia.

– Olen huomannut, että näillä on ennaltaehkäisevä vaikutus. Jos ottaa yhteyttä vain yhteen ihmiseen, se vaikuttaa suoraan vain siihen yhteen ihmiseen, Kontula kertoo Uudessa Suomessa.

Tappouhkauksia esittäneet henkilöt kommentoivat Kontulan blogikirjoitusta, jossa kansanedustaja kritisoi ihmisten suhtautumista varallisuuden jakautumiseen Suomessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.