Amerikkalaisopettaja väittää saaneensa potkut, koska kieltäytyi vääristelemästä oppilaiden arvosanoja

1:47

Floridalainen historianopettaja väittää saaneensa potkut siksi, että hän ei suostunut päästämään oppilaita läpi kurssista, koska nämä eivät olleet palauttaneet vaadittuja tehtäviä. Hänen mukaansa tämä on koulussa vaadittu käytäntö. Koulupiirin tiedottajan mukaan ei ole mitään käytäntöä, joka kieltäisi antamasta oppilaille hylättyä arvosanaa.

Yllä olevalla videolla tutkitaan, miltä kouluruoka maistuu.

Floridalainen historianopettaja Diane Tirado, 54, kertoo, että hän sai potkut, koska ei suostunut antamaan opiskelijoille kurssin läpäisemiseksi vaadittua vähimmäispistemäärää, jos nämä eivät olleet palauttaneet kurssitehtävää.

Tiradon mukaan West Gaten koulussa Floridan Treasure Coastilla opettajilta vaaditaan, että oppilaiden pitäisi aina saada kurssin läpäisemiseksi vaaditut 50 pistettä, vaikka eivät olisi tehtäviä palauttaneetkaan.

Koulun arvosana-asteikossa 100 pistettä vastaa erinomaista ja 50 välttävää. Alle 50 pistettä on hylätty.

Moni jätti palauttamatta

Tirado kertoo WPTV-televisiokanavalle, että hänet erotettiin syyskuun puolivälissä, kun hän kieltäytyi noudattamasta tätä linjaa sen jälkeen, kun useat opiskelijat eivät olleet palauttaneet kotona tehtävää projektia.

Tirado kertoo, että rehtorin lähettämässä kirjeessä ei mainittu mitään erityistä syytä potkuille, sillä hänet oli hiljattain palkattu kouluun opettajaksi ja koeaika oli vielä kesken. Opettajan tehtävissä hän oli toiminut jo useita vuosia tätä ennen.

Jätti oppilaille viestin

Kun Tiradolle oli kerrottu potkuista, hän kirjoitti viestin kirjoitustaululle.

"Hei hei, lapset, rouva Tirado rakastaa teitä ja toivoo kaikkea parasta elämäänne. Minut erotettiin siksi, että kieltäydyin antamasta puolta tehtäväpisteistä siksi, että ette olleet palauttaneet mitään."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

St. Lucien koulupiirin tiedottajan mukaan ei ole mitään käytäntöä, joka kieltäisi opettajia antamasta oppilaille tehtävän arvosanaksi hylättyä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja