Amerikkalaisen opettajan ja 13-vuotiaan oppilaan viestittely muuttui rivoksi – lopulta ystävä todisti vieressä, kun opettaja ja koulupoika harrastivat seksiä luokkahuoneessa

Naisopettaja syytettynä 13-vuotiaan oppilaan hyväksikäytöstä USA:ssa 5:41
Videolla Zamora nähdään oikeudessa

Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa opettaja on syytettynä seksisuhteesta 13-vuotiaan oppilaansa kanssa. Tapauksesta uutisoi muun muassa osavaltiossa ilmestyvä sanomalehti The Arizona Republic.

Opettajana toimineen Brittany Zamoran ja pojan viestittely koulun omassa applikaatiossa oli alkanut harmittomana jutusteluna. Seuraavaksi chattailu oli muuttunut flirttailevaksi ja lopulta kaksikon välille kehittyi seksisuhde.

Yhdysvaltalaismedian mukaan opettaja ja poika olivat kosketelleet toisiaan salaa jopa oppituntien aikana, kun muut oppilaat olivat katsoneet videota.

Opettaja ja poika olivat tavanneet vapaa-ajalla myös opettajan autossa, jossa kaksikko oli niin ikään harrastanut seksiä salaa opettajan aviomieheltä.

Valvontaohjelma käräytti

Poika kertoi poliisille, että hän ja opettaja olivat usein viestitelleet muun muassa, siitä, mitä he olivat halunneet tehdä toisilleen.

Opettaja oli pojan mukaan kehunut hänen penistään suureksi ja kirjoittanut pojalle halunneensa antaa tälle suuseksiä, mitä kaksikko oli opettajan autossa harrastanutkin.

Eräässä tapauksessa opettaja ja poika olivat harrastaneet seksiä luokkahuoneessa koulupäivän jälkeen. Paikalla ollut pojan ystävä oli todistanut aktia. Opettaja oli pyytäyt pojan ystävää varmistamaan, ettei kukaan ulkopuolinen tulisi sisälle luokkaan.

Brittany Zamora pidätettiin viime keväänä. Hän jäi kiinni, kun pojan puhelimeen asennettu valvonta-applikaatio oli ilmoittanut pojan vanhemmille sopimattomista viesteistä.

Opettaja oli hyväksikäytön aikaan 27-vuotias. Hän on sittemmin menettänyt opetuslupansa. Oikeuden asiakirjojen mukaan opettaja on edelleen vankilassa. Hänelle on asetettu neljännesmiljoonan dollarin takuusumma.

Lue myös:

    Uusimmat