Amerikkalainen uutisankkuri vertasi mustaa kollegaansa eläintarhan gorillanpentuun: "Tuo näyttää vähän sinulta"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kovien rasismisyytösten keskellä kotimaassaan – Demokraattien kongressiedustaja:"On aika mennä eteenpäin käsityksestään maatamme koskien" 1:43
Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia syytettiin viime kuussa rasismista kehotettuaan edustajanhuoneen jäseniä"palaamaan sinne, mistä he ovat tulleetkin".

Amerikkalainen uutisankkuri pyysi julkisesti anteeksi sen jälkeen kun oli verrannut mustaa kollegaansa gorillaan, kertoi amerikkalaismedia keskiviikkona.

Oklahomalaisen Koco 5 News -kanavan uutisankkuri Alex Housden kommentoi viime torstaina lyhyttä paikallisen eläintarhan gorillanpentua koskevaa uutista.

– Tuo näyttää vähän sinulta, Housden totesi ja vilkaisi studiossa kanssaan ollutta Jason Hackettia.

Seuraavan päivänä Housden pyysi julkisesti anteeksi.

– Haluan teidän kaikkien tietävän, että olen pahoillani sydämeni pohjasta saakka. Oli väärin sanoa niin, ja tiedän sen, Housden sanoi.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kehotti viime kuussa neljää mustaa edustajainhuoneen jäsentä "palaamaan sinne mistä he ovat tulleetkin". Myöhemmin presidentti kutsui Baltimorea, jonka asukkaista enemmistö on mustia " vaaralliseksi ja saastaiseksi paikaksi".

Lue myös:

    Uusimmat