Amerikkalainen juristi julkaisee kuvia erikoisesta harrastuksestaan – on kuin kopio herttuattaresta

Amerikkalainen nainen pyrkii jäljittelemään tarkasti Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin asuja – ja kuvista päätellen onnnistuu siinä häkellyttävän hyvin. 

Mallory Bowling on 31-vuotias lakimiehenä työskentelevä nainen, jonka erikoinen harrastus on herättänyt Instagramissa varsin paljon ihastusta: kuninkaallisten asujen kopioita esittelevää tiliä seuraa yli 18 000 seuraajaa. Malloryn harrastuksesta kirjoittavat The Sun ja Daily Mail. 

Mallory asuu lähellä Washington DC:tä juristimiehensä Jamesin kanssa. 

– Tunnen yhteyttä Kateen ja olen seurannut hänen kasvuaan itsevarmaksi naiseksi, Bowling kuvaa harrastuksensa taustoja Daily Mailille. 

Mistä vaatteet löytyvät? 

Mallory etsii vaatteet pääosin Ebaysta ja Poshmark-verkkokaupasta. Mallory suosii samoja merkkejä, joita Kate käyttää. Hänen mukaansa laatu on Katen suosimissa merkkivaatteissa parempi. Malloryn on oltava kuitenkin nopea: Katen käyttämät vaatekappaleet myydään nopeasti loppuun. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei pelkästään kertakäyttövaatteita 

Malloryn ei pelkästään keräile vaatteita, vaan hän myös käyttää asuja arjessaan. Naisen toiminta vaikuttaa siten eettisemmältä kuin jatkuva vaatteiden osto yksittäisiä kuvia varten. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuten kuvista näkyy, Mallory stailaa itsensä hiuksia ja korvakoruja myöten samaan tapaan kuten ihailemansa Kate Middleton. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mallory ei ole ainut, joka kopioi Britannian kuninkaallisten asuja. Kuninkaalliset ovat seurattuja tyyli-idoleita, joiden vaatevalintoja  kopioidaan tarkasti. Tämän voi huomata muun muassa Instagramissa avainsanalla #replikate. 

Video: Huomenta Suomessa pohdittiin, mitä somessa saa sanoa toisille. 


Lue lisää: 

Lue myös:

    Uusimmat