Amber Heardin sisko rikkoi hiljaisuuden tuomion jälkeen: "Tulen aina olemaan ylpeä sinusta"

Whitney Henriquez pysyy tiukasti siskonsa puolella.

Näyttelijä Amber Heardin nuorin sisko Whitney Henriquez, 34, todisti Heardin ja näyttelijä Johnny Deppin  kunnianloukkausoikeudenkäynnissä sekä oli läsnä oikeussalissa, kun tuomiota luettiin 1. kesäkuuta.

Henriquez osoitti tukensa siskolleen Instagramissa sunnuntaina 5. kesäkuuta käyttäen hashtagia istandwithamberheard.

– Seison edelleen kanssasi, sissy. Eilen, tänään ja huomenna tulen aina olemaan ylpeä sinusta, kun puolustat itseäsi, todistit sekä täällä Virginiassa että Isossa-Britanniassa ja että olet niin monien ääni, jotka eivät voi puhua asioista, jotka tapahtuvat suljettujen ovien takana, Henriquez kirjoittaa englanniksi julkaisussaan.

– Tiesimme, että tästä tulee ylämäkeen taistelu ja että kortit ovat meitä vastaan. Mutta sinä nousit ylös ja puhuit siitä huolimatta. Minulla oli suuri kunnia todistaa puolestasi, ja tekisin sen miljoona kertaa, koska tiedän mitä näin ja koska totuus on ikuisesti sinun puolellasi. Olen niin pahoillani, että se ei näkynyt tämän tuomariston tekemässä päätöksessä, mutta en koskaan luovu sinusta, eikä kukaan, joka seisoo kanssasi. Ikuisesti rinnallasi… #istandwithamberheard, Henriquez päättää koskettavan kirjoituksensa.

Henriquezia kuulusteltiin Heardin ja Deppin oikeudenkäynnissä maaliskuussa 2015 tapahtuneesta tapauksesta. Henriquez kertoi, että Depp löi häntä ja Heardia heidän kattohuoneistonsa portaissa. Henriquez sanoi, että hänen silloinen lankonsa löi häntä selkään ja jatkoi sitten toistuvasti lyömällä Heardia. Heard todisti myös tapauksesta ja sanoi, että hän löi Deppiä puolustaakseen siskoaan. Depp kiisti tämän version tapahtumista.

Henriquez kertoi niin ikään oikeudessa, että hän tuli alussa toimeen Deppin kanssa ennen kuin näki parin myrskyisän suhteen asuessaan heidän kanssaan.

Depp muisteli omassa todistusvuorossaan Henriquezia suloisena lapsena, kun he tapasivat. Sitten hän kertoi kuitenkin, että sisko toimi usein ”nyrkkeilysäkkinä” Heardille ja siskosten suhde oli muutenkin yhtä vuoristorataa.

– Whitney yritti miellyttää siskoaan, täyttää tämän toiveet, ja näytti siltä, ​​​​että hänet ammuttiin alas joka kerta, Depp sanoi oikeudessa sisarussuhteesta.

Seitsemän hengen valamiehistö antoi tuomion, jossa Deppille, 58, määrättiin 10,35 miljoonan dollarin vahingonkorvaukset, ja todettiin, että Heard, 36, herjasi ex-miestänsä vuonna 2018 Washington Post -lehden perheväkivaltaa koskevassa väitteessään. Heard ei väitteessä tosin nimennyt Deppiä. Myös Depp joutuu maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria korvauksia.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat