Amber Heard avaa sanaisen arkkunsa ensimmäisessä haastattelussa tuomion jälkeen: "En ota henkilökohtaisesti"

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan 11:01
Katso, miten Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynti päättyi.

Näyttelijä antoi ensimmäisen haastattelunsa pitkän oikeudenkäynnin jälkeen.

Näyttelijä Amber Heard oli vieraana amerikkalaisessa Today-aamushowssa 13. kesäkuuta. Heard kertoi Savannah Guthrienille haastattelussa, että Johnny Deppin tähteys yhdistettynä epäreiluun sosiaalisen median häirintään johti tuomioon, joka oli Deppin puolella.

Heard ei kuitenkaan syytä heitä, jotka ovat hänen ex-aviomiehensä puolella. Lisäksi kertoo ymmärtävänsä, miksi ihmiset ovat kuin pakotettuja tukemaan Deppiä.

– Ymmärrän todella. Hän on rakastettu hahmo, ja ihmisistä tuntuu, että he tuntevat hänet. Hän on fantastinen näyttelijä, Heard sanoi haastattelussa.

Heardia on herjattu oikeudenkäynnin aikana ja tuomion jälkeen rankalla kädellä, mutta hän ei välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat tai mitä johtopäätöksiä ihmiset haluavat tehdä hänen kotinsa tai avioliittonsa yksityisistä tapahtumista.

Alta voit katsoa teaserin Heardin haastattelusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En usko, että tavallisen ihmisen pitäisi tietää näitä asioita. Ja siksi en ota sitä henkilökohtaisesti. Mutta vaikka joku olisi varma, että ansaitsen kaiken tämän vihan ja katkeruuden, jopa sinä, joka luulet, että valehtelen, sinä et silti voisi katsoa minua silmiin ja sanoa, että tämä on ollut reilusti esitetty sosiaalisessa mediassa. Et voi sanoa minulle, että tämä on ollut reilua, Heard sanoi painokkaasti haastattelussa.

Koko haastattelu esitetään 14. ja 15. kesäkuuta Today-showssa.

Lähde: Vulture

Lue myös:

    Uusimmat