Amanda vaihtoi päivätyönsä seksileluihin: "Asiakkaani eivät olleet harrastaneet seksiä 12 vuoteen, mutta..."

Amanda lopetti päivätyönsä ja suunnittelee nyt seksileluja.

Video paljastaa, miten dildoja valmistetaan!

Amanda Smith lopetti päivätyönsä alkaakseen "orgasmikauppiaaksi". Brittinainen suunnittelee seksileluja työkseen, kertoo Daily Mail.

"Seksilelun suunnitteleminen on kuin palaisi biologian tunnille"

Smith, 45,  itse kuvailee työtään "orgasmien myymiseksi". Aiemmin hän oli rakennustarkastaja.

Seksilelun suunnitteleminen on kuin palaisi biologian tunnille. Minun pitää ajatella erilaisia hermoja, eri alueita ja tapoja stimuloida niitä – se auttaa määrittelemään monia asioita lelussa, Smith sanoo.

Seuraavaksi leluun lisätään muita ominaisuuksia, kuten värinää.

Lelujemme pitää viedä ihminen kliimaksiin ja se vaatii paljon. Meidän pitää myös yrittää löytää seuraava sykähdyttävä asia.

"Erilaisia fetissejä on aina mielessäni"

Smith kokee tuovansa ihmisille onnea. Hän kertoo jopa korjanneensa parisuhteita leluillaan.

– Olen saanut asiakkailta arvosteluja, joissa sanotaan, etteivät he olleet harrastaneet seksiä 12 vuoteen, mutta yksi leluistani auttoi heidät läpimurtoon, Smith kuvaa.

– Minun täytyy palvella laajaa markkinaa. Erilaisia mielenkiinnon kohteita, fantasioita ja fetissejä on aina mielessäni, Smith sanoo.

Ei enää ylläty mistään

Smithin ystävät kadehtivat tämän ammattia ja kutsuvat häntä leikkisästi esimerkiksi "suhde-ekspertikseen". Smith kertoo, että uransa vuoksi hän ei enää ylläty mistään.

– Ei ole paljoa, mitä en olisi nähnyt. Nettipornon maailma merkitsee, ettei ole nurkkaa tai vakoa, jota en ole tutkimukseni vuoksi nähnyt, Smith kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat