Amanda Seyfried esitteli härskin tatuointinsa, katso kuvat

Hollywood-stara Amanda Seyfried vieraili David Lettermanin talk showssa, ja esitteli katsojille rajun jalkatatuointinsa.

Näyttelijä Amanda Seyfried, 25, paljasti vieraillessaan Late Show with David Lettermanissa, että hänen jalkapöytäänsä on tatuoitu sana ”minge”. Tatuointi on kirjailtu kaunokirjoituksella, mutta viattomasta ulkoasusta huolimatta kyseessä on aika härski sana.

Seyfried kertoi talk shown isännälle David Lettermanille, että kyseessä on brittien käyttämä slangisana, joka tarkoittaa naisen sukupuolielintä.

– Luulin, että en pidä tatuoinneista kovasti, mutta halusin tietää, miltä se tuntuu. Yhdellä illallisella tatuointi tuli puheeksi, ja se vaikutti hyvältä idealta, näyttelijätär lirkutti.

Tähti myös paljasti ottaneensa tatuoinnin yhdessä kahden muun Mamma Mia! työryhmän jäsenen kanssa muistoksi yhteisestä projektista. Tatuointi muistuttaisi heitä aina läheisistä väleistä.

Splash News ei kuitenkaan kerro, kenellä kahdella muulla näyttelijällä tämä tatuointi on. Mamma Miassa nähtiin lukuisia eturivin näyttelijöitä, kuten Meryl Streep, Pierce Brosnan ja juuri Oscarin voittanut Colin Firth.

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash News

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja