Amanda Harkimo julkaisi rajuja videoita – heitettiin ulos Kumipallo 4000 -tapahtumasta

8:40
Tällainen oli Kumipallo4000-kiertueen startti Helsingin Narinkkatorilla sunnuntaina. Amanda Harkimo toimi tapahtumassa dj:nä.

Amanda Harkimo pahoittelee käytöstään, jonka vuoksi on joutunut lähtemään kiertueelta.

Dj ja reality-tähti Amanda Harkimo julkaisi eilen torstaina Instagram-tarinassaan hämmennystä herättäviä videoita ulkomaan matkaltaan. 

Videoilla Harkimo ajelee kaveriporukkansa kanssa autolla ja auton ikkunasta heitellään seteleitä. Yhdellä videolla auto ajaa yli 230 kilometrin tuntivauhtia.

Yhdellä videolla Harkimo hehkuttaa seurueen matkan varrelta löytämää hamppuviljelmää.

Harkimo on ulkomailla Kumipallo 4000 -autoilutapahtumassa, joka kiertää ympäri Eurooppaa. Tänään hän julkaisi uuden videon, jolla kertoo, että joutuu lähtemään kiertueelta.

– Eilinen touhu ei ollut hyväksyttävää millään tavalla. Siihen totta kai reagoidaan ja sellaista toimintaa ei hyväksytä täällä. Joten reissu loppui nyt, Harkimo kertoo.

– Pahoittelut kaikille, jotka ovat loukkaantuneet. Hyvää loppureissua kaikille muille, hän sanoo.

Tapahtuman sääntöjä rikottiin

Kumipallo 4000 -tapahtuman järjestäjä Markus Piironen kertoo MTV Uutisille, että Harkimon seurueen toiminta rikkoi tapahtuman arvoja ja sääntöjä. Sen vuoksi Harkimo päätettiin poistaa kiertueelta.

Tapahtuman sääntöjen mukaan osallistujien on noudatettava paikallisia tieliikennelakeja.

– Sitten oli meidän arvoja rikkovia asioita, kuten huumausaineiden ihannointi ja rahan jakaminen ulos ikkunasta. Ihmisten keskinäinen kunnioitus puuttui niistä videoista, Piironen sanoo.

Piirosen mukaan tapahtuman järjestäjät saivat tiedon eilisistä tapahtumista tänä aamuna. Sen jälkeen he keskustelivat Harkimon ja tämän seurueen kanssa. 

– Meillä oli hyvä keskustelu. He olivat erittäin ymmärtäväisiä ja tiesivät, missä oli mennyt vikaan, ja pahoittelivat useamman kerran.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja