Alyssa Milano: Raskauden myötä avautui erilainen maailma!

Siskoni on noita -sarjastakin tuttu Alyssa Milano on ohittanut raskautensa kriittisimmän vaiheen eli ensimmäisen kolmanneksen. Nyt tähti keskittyy nauttimaan olostaan.

Alyssa Milanon, 38, odotus on ohittanut 12 ensimmäistä ja kriittisintä viikkoa.

– Oloni on todella hyvä. En nuku hyvin monien yöllisten vessareissujen takia. Oloni on hyvä, mutta jos tulee hetki, kun tuntuu, että pitää hidastaa tahtia, niin teen sen.

Milano kertoo, etteivät hän ja aviomies Dave Bugliari, 32, tiedä tulevan pienokaisen sukupuolta. Nimistä on kuitenkin puhuttu jo ennen raskautta. Suosikkinimetkin ovat jo tiedossa.

– En halua kertoa! Milano nauraa salaisuudelleen.

Tähti paljastaa myös, että pukeutuminen punaiselle matolle on helpompaa kuin aiemmin.

– En ole yhtä tietoinen vartalostani tai huolissani ulkonäöstäni. Kyse on ennemminkin siitä, että oloni on mukava eikä siitä, mikä näyttää imartelevalta. Tämä on aivan erilainen maailma, josta nautin kovasti.

Milano ei ole vielä tehnyt hankintoja vauvalle.

– Kaikki sanovat, ettei saa tehdä mitään ensimmäisen kolmanneksen aikana, koska luoja auttakoon, jos jotain tapahtuu. Joten en ole oikeastaan tehnyt vielä mitään. Matkustan New Yorkiin tekemään New Year's Eve -elokuvaa ja palaan kotiin kolmen viikon päästä, joten luulen, että aloitan silloin, Milano miettii.

Milano on myös paljastanut raskauden aiheuttaman mielihalunsa.

– En voi edes sanoa sitä mielihaluksi, koska se on niin outoa. Mutta en saa tarpeekseni parsakaalista!

MTV3/Helmi

Lähde: celebritybabies.people.com, femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat