Mainos

Älypuhelinten käytetyimmät sovellukset ovat kahden kauppa

Älypuhelimissa käytetyimmät sovellukset ovat pitkälti Facebookin ja Googlen käsialaa, paljastaa myös Nielsenin tuore raportti vuoden 2016 suosituimmista sovelluksista.

TOP10-sovelluksista kolme on Facebookin omistamia ja viisi Googlen, joka hyötyy sovellustensa löytymisestä valmiiksi esiasennettuina maailmanlaajuisesti yhteensä reilusti yli miljardista käytössä olevasta Android-laitteesta.

Nielsenin tiedot perustuvat Yhdysvalloista kerättyyn paneelitietoon ja esittävät keskimääräisiä päivittäisiä sovellusten käyttäjämääriä. Lukuun ottamatta 10. sijalta löytyvää Amazon-verkkokaupan sovellusta, ovat muut listan sovelluksista kuitenkin globaalisti suosittuja ja listaus pitänee pääosin – tosin ainakin yhtä tärkeää – poikkeusta lukuun ottamatta kutinsa karkeasti myös Suomessa. Yhdysvalloissahan listalta puuttuva WhatsApp-viestipalvelu ei ole suosittu, mutta Suomessa se yltäisi kärkijoukkoihin. Myös WhatsApp kuuluu Instagramin tavoin Facebookille, ja vahvistaa sen asemia kilpailussa käyttäjienhuomiosta.

Applen sovelluksista Nielsenin listalle yltää ainoastaan Apple Musiikki.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.