Mainos

Alppisurma: Veljesten välinen riita syynä?

Ranskassa poliisi jatkaa vuoristokylässä tapahtuneen mystisen joukkosurman selvittelyä. Mahdollisena pidetään, että kahden veljen riita voisi olla ammuskelun taustalla.

Britannian poliisilta saatujen tietojen mukaan kahdella veljeksellä oli ollut kiistaa rahasta, ja tällä saattaa olla tekemistä surmien kanssa.

Uhrien ruumiinavausten tuloksia odotetaan joko tänään tai huomenna.

Sky Newsin mukaan poliisi epäilee, että ampujana on saattanut olla palkkamurhaaja, sillä paikalta ei löytynyt asetta; vain auton ikkunoiden läpi oli ammuttu.

Silminnäkijän mukaan ampumisen aikoihin lähistöllä nähtiin auton ajavan kovaa vauhtia poispäin.

Sky News on julkaissut tapetun perheen isän kuvan sivuillaan. Sivuston mukaan perheen BMW oli yhä käynnissä, kun poliisi löysi uhrit.

Perheen naapurit kertovat isän uskoutuneen heille ongelmistaan. Isän mukaan ”hänellä oli jotakin ongelmia ennen lomalle lähtöä”. Naapurit ilmoittivat poliisille, kun huomasivat perheen puuttuvan leirintäalueelta.

Ranskan Alpeilla ammuttiin toissapäivänä neljä ihmistä. Autoon oli ammuttu kolme ihmistä, jotka olivat ilmeisesti saman perheen jäseniä. Neljäs ammutuista oli paikallinen pyöräilijä. Ruumiit löydettiin parkkipaikalta leirintäalueen läheisyydestä Chevalinen vuoristokylästä.

Joukkosurmasta selvisi hengissä kaksi tyttöä, joista toinen on noin neljävuotias ja toinen kahdeksan. Neljävuotias löytyi vasta kahdeksan tuntia surmien jälkeen. Hän oli piilotellut autossa äitinsä ja isoäitinsä ruumiiden alla.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.