Mainos

Ranskan joukkosurma: Ruumiiden alta löytyneestä tytöstä avaintodistaja?

Poliisi toivoo The Guardianin mukaan voivansa esittää neljävuotiaalle tytölle ”varovaisia kysymyksiä” eiliseen joukkosurmaan liittyen.

Ranskan Alpeilla tapahtuneessa joukkosurmassa kuoli neljä ihmistä. Autoon oli ammuttu kolme ihmistä, jotka olivat ilmeisesti saman perheen jäseniä. Neljäs ammutuista oli paikallinen pyöräilijä. Ruumiit löydettiin parkkipaikalta leirintäalueen läheisyydestä Chevalinen vuoristokylässä. Surman tekijää ei tiedetä.

Joukkosurmasta selvisi hengissä kaksi tyttöä, joista toinen on noin neljävuotias ja toinen kahdeksan.

Neljävuotias löytyi vasta kahdeksan tuntia surmien jälkeen. Hän oli piilotellut autossa äitinsä ja isoäitinsä ruumiiden alla.

The Guardianin haastatteleminen tutkijoiden mukaan neljävuotias on kysellyt perheensä perään. Hän on käynyt tapaamassa myös lapsiin erikoistunutta psykologia.

– Voitko kuvitella, tämä neljävuotias tyttö oli hiljaa ja liikkumatta kahdeksan tunnin ajan ruumiiden vieressä, yleinen syyttäjä Eric Maillaud sanoo The Guardianille.

Kahdeksanvuotias haavoittui vaikeasti, mutta The Guardianin mukaan hän ei ole enää hengenvaarassa ja hän tulee toipumaan hitaasti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.