Alpeilla surmatun pariskunnan koti poliisitutkintaan

Britannian ja Ranskan poliisi tekevät laajaa yhteistyötä selvittääkseen keskiviikkoisen Alppisurman, jossa neljä henkilöä kuoli aseellisessa hyökkäyksessä. Seuraavaksi poliisi tutkii Ranskan Alpeilla surmatun miehen, Saad al-Hillin kodin Etelä-Lontoossa, kertoo BBC nettisivuillaan.

Ranskan poliisin mukaan yksi tutkintalinjoista on se, että surman motiivina olisi irakilaissyntyisen al-Hillin ja hänen veljensä välinen riita rahasta. Ranskan poliisi perustaa epäilynsä "uskottavalle tiedolle", jota he ovat saaneet brittipoliisilta. Al-Hillin veli, Zaid al-Hill, on puolestaan kertonut brittipoliisille, että talousasioista ei ole ollut riitaa.

BBC:n tietojen mukaan surmatun perheen koti oli alun perin al-Hillin veljesten vanhempien, ja veljesten äiti olisi jättänyt kodin perinnöksi nyt surmatulle Saad al-Hillille.

Poliisi kertoo tutkivansa al-Hillien kodin saadakseen lisätietoja surmatusta miehestä. Ranskan poliisi aikoo kuulustella al-Hillin veljeä todistajana.

Ranskan Alpeilla ammuttiin neljä ihmistä keskiviikkona. Autoon oli ammuttu kolme ihmistä: Saad al-Hilli, hänen vaimonsa sekä ilmeisesti vaimon ruotsalaissyntyinen äiti. Perheen kaksi tytärtä, 4- ja 7-vuotiaat, selvisivät hyökkäyksestä hengissä. Neljäs kuolonuhri on pyöräilijä, joka sattui ilmeisesti paikalle vahingossa.

Ampumisesta hengissä selvinnyt 4-vuotias on kertonut poliisille tapahtumista. Hän piilotteli autossa kahdeksan tuntia ampumisen jälkeen.

7-vuotias on koomassa sairaalassa. Lääkärit hoitavat hänen ampumisessa saamiaan päävammoja, ja hänet on vaivutettu keinotekoiseen koomaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat