Mainos

Alpeilla surmatun pariskunnan koti poliisitutkintaan

Britannian ja Ranskan poliisi tekevät laajaa yhteistyötä selvittääkseen keskiviikkoisen Alppisurman, jossa neljä henkilöä kuoli aseellisessa hyökkäyksessä. Seuraavaksi poliisi tutkii Ranskan Alpeilla surmatun miehen, Saad al-Hillin kodin Etelä-Lontoossa, kertoo BBC nettisivuillaan.

Ranskan poliisin mukaan yksi tutkintalinjoista on se, että surman motiivina olisi irakilaissyntyisen al-Hillin ja hänen veljensä välinen riita rahasta. Ranskan poliisi perustaa epäilynsä "uskottavalle tiedolle", jota he ovat saaneet brittipoliisilta. Al-Hillin veli, Zaid al-Hill, on puolestaan kertonut brittipoliisille, että talousasioista ei ole ollut riitaa.

BBC:n tietojen mukaan surmatun perheen koti oli alun perin al-Hillin veljesten vanhempien, ja veljesten äiti olisi jättänyt kodin perinnöksi nyt surmatulle Saad al-Hillille.

Poliisi kertoo tutkivansa al-Hillien kodin saadakseen lisätietoja surmatusta miehestä. Ranskan poliisi aikoo kuulustella al-Hillin veljeä todistajana.

Ranskan Alpeilla ammuttiin neljä ihmistä keskiviikkona. Autoon oli ammuttu kolme ihmistä: Saad al-Hilli, hänen vaimonsa sekä ilmeisesti vaimon ruotsalaissyntyinen äiti. Perheen kaksi tytärtä, 4- ja 7-vuotiaat, selvisivät hyökkäyksestä hengissä. Neljäs kuolonuhri on pyöräilijä, joka sattui ilmeisesti paikalle vahingossa.

Ampumisesta hengissä selvinnyt 4-vuotias on kertonut poliisille tapahtumista. Hän piilotteli autossa kahdeksan tuntia ampumisen jälkeen.

7-vuotias on koomassa sairaalassa. Lääkärit hoitavat hänen ampumisessa saamiaan päävammoja, ja hänet on vaivutettu keinotekoiseen koomaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.