Alonso vaatii: Auto on saatava paremmaksi

Kiinan GP:ssä seitsemänneksi jäänyt Fernando Alonso ruoskii Ferrari-tallia tekemään entistä kovemmin töitä autonsa kehittämiseksi.

Mark Webberin nousu lähtöruudukon hänniltä kolmanneksi kertoo Alonson mielestä siitä, miten kaukana Ferrari on tällä hetkellä Red Bullin vauhdista.

- Webberin suoritus osoittaa, että aika-ajolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on se, miten auto kuluttaa renkaita. Red Bull -autolla voi yltää 18. lähtöruudusta palkintopallille yhdellä, kahdella tai kolmella varikkopysähdyksellä. Meidän on saatava auto paremmaksi mitä pikimmin, Alonso sanoi Europa Press -uutistoimiston mukaan.

Tallitoverilleen Felipe Massallekin hävinnyt Alonso ei etsinyt selityksiä vaisuun vauhtiinsa.

- Meillä ei ollut mitään erityisiä ongelmia. Emme vaan olleet nopeita missään vaiheessa kisaa ja menetimme sijoituksia pikku hiljaa, Alonso totesi.

Espanjalaiskuski ei myöskään halunnut jossitella, olisiko Ferrarin kannattanut tehdä kolme varikkopysähdystä kahden sijaan.

- En usko, että se olisi muuttanut mitään. Olimme edellä olevia autoja hitaampia, joten tulos olisi ollut samankaltainen, Alonso uskoi.

Katso Kiinan GP:n viimeinen kierros Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat