Mainos

Alonso kiittelee McLaren-pomoa vapauksistaan: “Kaupallinen nero”

McLaren-kuljettaja Fernando Alonso katsoo tallipäällikkönsä Zak Brownin tekevän F1-sarjan eteen upeaa työtä.

Autourheilun himoittua triplakruunua metsästävä Alonso kilpaili viime vuonna Indianapolis 500 -kisassa. Espanjalainen hyppää myöhemmin tässä kuussa urheiluauton rattiin Floridan Daytonassa ajettavassa 24 tunnin kilpailussa, jonka jälkeen tuplamestari tähyää kohti ensi kesän Le Mansia.

Alonso kiittelee tallipomoaan Brownia siitä, että tämä antaa hänelle mahdollisuuden kokeilla siipiään myös formulasarjan ulkopuolella.

- Hän on erittäin ainutlaatuinen pomo. Hänellä on laajempi visio moottoriurheilusta, hän on kaupallinen nero. Hän on auttanut McLarenia paljon viimeisten kahden vuoden aikana, mutta nyt hän auttaa jo moottoriurheilua yleisesti, Alonso kiitteli crash.netin mukaan.

- Jaan täydellisesti hänen visionsa. Hän ei ole ainoastaan pomoni, mutta hän on myös ystäväni. Miestäni hän tekee hienoa työtä lajin eteen, Alonso lisäsi.

Alonso ei usko formulasarjan muiden tallipomojen olevan kuljettajiensa suhteen välttämättä yhtä joustavia.

- Voin tehdä tätä siksi, koska Zak Brown ja McLaren omaavat kenties erilaisen vision, hieman laajemman vision moottoriurheilusta. Jaan sen heidän kanssaan. Yritämme yhdessä laajentaa hieman McLarenin brändiä ja moottoriurheilua. Muille kuljettajille formula ykkösissä on vaikeaa päästä jakamaan tätä visiota, Alonso totesi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.