Aloittelevien tähtien muotimokat

Kalmankalpeaksi meikattuja kasvoja, ruttuisia farkkuja ja teinitoppeja. Tähtien menneisyydestä löytyy luurankoja myös muodin saralla.

Kun on vasta saapunut punaisten mattojen maailmaan, saattaa tyylitaju pettää pahimman kerran. Moni nykyään tyylitajuinen julkkis luultavasti muistelee kauhulla 1990-luvun tuomia tyylituulia.

Onneksi staroilla on ollut aikaa petrata, ja nytemiin nämä kummalliset ja suorastaan kamalat tyylimokat ovat jo historiaa. Vuodet ovat tehneet hyvää monen tyylitajulle – enää ovat jäljellä hauskat kuvat menneistä lookeista.


Kauhukokonaisuus

Photo by Brenda Chase/Getty Images

Photo by Francois Durand/Getty Images

Tyylitaju kateissa. Vuonna 1997 Christina Ricci poseerasi punaisella matolla näissä hirvityksissä. Naruolkaimilla varustettu mekko ei sopinut lainkaan isorintaiselle Riccille. Huonosti istuva pusero ja massiiviset kengät kruunasivat kauhukokonaisuuden.

Onneksi Christina näyttää nykyään paljon hehkeämmältä. Tummanpuhuvaa tyyliä paremmin Christinalle sopivat ruskea tukka ja sirot asusteet.

Photo by Sebastian Artz/Getty Images

Photo by Alberto E. Rodriquez/Getty Images

Hilary Duff näytti vuonna 2001 vielä pikkutytöltä. Sittemmin näyttelijä-laulajasta on kuoriutunut upea kaunotar. Myös tyyliin on tullut naisellisuutta - pikkutopit ovat vaihtuneet mekkoihin.

Teini-iän intohimoja tähti suuntaa nykyään omaan vaatemallistoonsa, joka on suunniteltu nuorille.

Aikuismaisuus hakusessa

Photo by Brenda Chase/Getty Images

Photo by Stephen Lovekin/Getty Images

Voi mitä söpöläisiä! Olsenin siskokset olivat vuonna 1998 suorastaan hupaisia aikuismaisissa puvuissaan.

Kymmenen vuotta myöhemmin tyyli on yhä aikuismainen. Mutta jotakin lapsimaista suurisilmäisissä ja minikokoisissa tytöissä vieläkin on.

Photo by Albert Ortega/Getty Images

Photo by Pascal le Segretain/Getty Images

Hurja gootti ja seesteinen maailmanpelastaja. Angelina Joliella on kahdet kasvot.

Menneisyydessään rajuna naisena kuuluisuutta saanut kaunotar on jättänyt pahiselämän sikseen ja keskittyy nyt äitiyteen ja hyväntekeväisyyteen. Myös tähden tyyli on seestynyt. Angelina pukeutuu nykyään pehmeämpiin väreihin kuin villeinä vuosinaan.

Photo by Brenda Chase/Getty Images

Photo by Bryan Bedder/Getty Images

Vuoden 1997 nuhruisesta farkkulookista ei ole enää tietoakaan, sillä vuosien kuluessa Gwyneth Paltrowista on sukeutunut kaikkien palvoma muoti-ikoni. Vuosi vuodelta parhaimpien pukeutuvien julkkisten listalle yltävä tähti luottaa nykyään huippusuunnittelujoiden luomuksiin.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat