Alma Hätönen joutuu kuumottavaan tilanteeseen: "Pelottaa tosi paljon, että tuleeko siitä ihan teurastus"

Fort Boyard Suomi -ohjelman kuudennessa jaksossa lauantaina 15.9. MTV3-kanavalla radiojuontaja Alma Hätönen kohtaa fyysisessä haasteessa Fitness-tähti Janni Hussin – ja suhtautuu tilanteeseen kauhunsekaisin tuntein.

Katso artikkelin yltä videolta, Alma Hätösen ja Janni Hussin tunnelmia ennen tehtävän suorittamista.

Alma Hätönen ja Janni Hussi ottavat toisistaan mittaa Fort Boyard Suomi -ohjelman kuudennessa jaksossa. Kaksikolle osoitetaan ohjelmassa lauantaina 15.9. tehtävä, jossa heidän on tarkoitus peitota toisensa. 

– Alma ehti minulle siinä kertomaan, että hän harrastaa tankotanssia ja ajattelin, että hänelle saattaa olla aika iso etu tollaisesta harrastuksesta, koska siinä on niin paljon sellaista kehonhallintaa, Hussi toteaa jaksossa.

Vaikka Hussillakin oli omat odotuksensa kilpakumppaninsa fyysisille kyvyille, Hätönen paljasti olleensa kauhuissaan kuullessaan, ketä vastaan hän kilpailee kehonhallintaa vaativassa tehtävässä.

– Kyllä mua rupesi kuumottamaan tosi paljon se, että Jannilla on niin jäätävä fysiikka. Pelottaa tosi paljon, että tuleeko siitä ihan teurastus, Hätönen toteaa jaksossa.

Sinisen joukkueen Janni Hussi, Sami Uotila ja Roni Bäck kohtaavat kisassa valkoisen joukkueen Mustan Barbaarin, Alma Hätösen ja Ringa Ropon.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.35!

Lue myös:

    Uusimmat