Alle viikon vanhasta Teslasta irtosi moottoritiellä ratti – "Arvostaisin kovasti rahojeni palauttamista"

Tesla Model Y on maailman turvallisin auto 3:39
Euro NCAP julisti viime syksynä Tesla Model Y:n olevan sen testaushistorian turvallisin auto.

Amerikkalaismies väittää Teslansa ratin irronneen kesken ajon.

Twitter-käyttäjä Prerak (@preneh24) vastaanotti tuliterän Tesla Model Y:n tiistaina 24. tammikuuta. Alle viikkoa myöhemmin hän twiittasi ratin jääneen käteen.

– Ajoin moottoritietä, kun yhtäkkiä auton ohjauspyörä irtosi, Prerak sanoo kiitellen onneaan, ettei hänen takanaan ollut ketään.

Prerakin mukaan Tesla myös yritti ensin laskuttaa korjaustyön häneltä, mikä oli viimeinen niitti. Seuraavan twiittinsä newjerseyläismies osoitti suoraan toimitusjohtaja Elon Muskille.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Olenko vastuussa valmistusviasta? Auto ei ole ollut minulla viikkoakaan ja saan laskun viallisesta ratista. Eikö tämän korjaaminen ole yrityksen vastuulla? hän tivaa Muskilta.

– Arvostaisin kovasti rahojeni palauttamista. Pitäkää auto, menetimme luottamuksemme, eikä perheestäni tunnu turvalliselta hakea autoa takaisin.

Prerakille ilmoitettiin, ettei auton palauttaminen ole mahdollista. Runsaan sadan dollarin lasku ratin korjaamisesta kuitenkin peruttiin.

Aiheesta kertovan InsideEV's-sivuston mukaan tapaus ei ole edes ensimmäinen laatuaan. Vuonna 2020 tuliterän Tesla Model 3:n omistaja löysi itsensä vastaavasta tilanteesta, kun auton ratti irtosi hänen peruuttaessaan autoaan pois kotipihasta.

Tuolloin Tesla otti vastuun virheestä ja ilmoitti ohjauspyörän kiinnityksen olleen puutteellinen.

Lähteet: Twitter (@preneh24), InsideEV's, The Drive

Lue myös:

    Uusimmat