Alkuviikosta jälleen isäksi tullut Mikko Leppilampi vauvakuplastaan: "Tosi rauhoittunut ja selkeä olo"

4:15
Mikko Leppilampi 10 vuotta TTK-juontajana.

Juontaja Mikko Leppilampi ja hänen vaimonsa ex-taitoluistelija Beata Leppilampi saivat alkuviikosta perheenlisäystä.

Näyttelijä Mikko Leppilampi ja hänen vaimonsa ex-taitoluistelija Beata Leppilampi saivat pienen pojan. Tuore isä kertoo kuluneen viikon kuulumisistaan MTV Uutisille Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa.

– Päällimmäisenä olen onnellinen ja kiitollinen. Tuli konkreettisesti se olo, että nyt ei tarvitse elämältä enää yhtään mitään. Se ei ole niin itsestään selvää, että on saanut terveen lapsen ja on näin onnellinen tilanne. Sitä vaalien, Leppilampi kuvailee.

Tuore isä on ehtinyt jo palaamaan normaaliin arkeensa.

– Kaikki on hyvin kotona ja niin hyvä ja äiti ja vaimo kotona, ettei tarvitse huolehtia mistään. Meillä on tosi hyvä tukiverkosto, mikä tarkoittaa sitä, että voi nopeasti palautua arkeen. Aloitettiin Ediksen kanssa nyt taas nyrkkeilyrutiinit aamulla. Eilen kävin keikalla vetää bändin kanssa setin. Kävin jo golfaamassakin, mies kuvailee.

Vauvakupla on tuonut Leppilammelle rauhan tunteen myös työpaikalle.

– Tosi rauhoittunut ja selkeä olo. Ikään kuin kaikki muut asiat muuttuvat toisarvoiseksi. Hyvällä tavalla. On tosi rento fiilis lähteä vetämään tätä lähetystä.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja