Alina Tomnikov pääroolissa kansainvälisessä uutuussarjassa

Alina Tomnikov nähdään yhdessä päärooleista kansainvälisessä Sky Original -uutuussarjassa Funeral For A Dog.

Muun muassa Putouksesta tunnetuksi tullut Alina Tomnikov nähdään kansainvälisessä Sky Original -draamasarjassa Funeral For A Dog. Saksassa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Bulgariassa ja Kuubassa 11 kuukauden aikana kuvattu saksalaisen Sky-yhtiön suurtuotanto pohjautuu Thomas Pletzingerin samannimiseen menestyskirjaan.

Yhdessä jaksoista mukana nähdään myös näyttelijät Anu SinisaloMarjaana Maijala ja Ville Virtanen. Sarjassa puhutaan saksan, englannin, espanjan ja italian lisäksi myös suomen kieltä.

– Olin innoissani ja otettu pääroolista, sillä näin suuren tuotannon tekeminen kansainvälisen ryhmän kanssa oli ainutlaatuinen kokemus. Tämä oli myös haastavin roolityöni koskaan. Valmistautuminen Tuulin rooliin oli poikkeuksellisen kokonaisvaltaista – se, miten intensiivisesti minut näyttelijänä sidottiin mukaan hahmoni kehitysprosessiin, oli erityislaatuista, Tomnikov kuvailee tiedotteessa.

– Tämän lisäksi opettelin muun muassa puhumaan sujuvaa saksaa, amputoimaan koiran jalan, ompelemaan tikkejä banaaneilla harjoitellen ja käärimään säkkikaupalla sätkiä vain muutamaa kohtausta varten. Lisäksi matkustaminen ympäri maailmaa pahimpaan korona-aikaan tuntui äärimmäisen absurdilta. Minulle tehtiin 11 kuukauden aikana yli 120 koronatestiä, Tomnikov jatkaa.

Funeral For A Dog -sarja käynnistyy, kun toimittaja Daniel (Albrecht Schuch) jäljittää menestyskirjailija Mark Svenssonin (Friedrich Mücke) tämän piilopaikasta Italiasta. Siellä hän kiinnostuu mysteeristä, joka sitoo yhteen Tuulin, Markin ja Felixin (Daniel Sträßer), Tuulin kadonneen kumppanin. Daniel kietoutuu syvemmälle Markin romaanista tuttuun tarinaan, joka vie kolmikon Etelä-Amerikasta Napapiirille ja 9/11-aikaiseen New Yorkiin. Jotain on kuitenkin pielessä, ja tutkiessaan kolmiodraamaa, Daniel löytääkin jotain paljon suurempaa, kuin mitä olisi koskaan osannut odottaa.

Käsikirjoituksesta vastaavat Hanno HackfortBob Konrad sekä Thomas Pletzinger, ja ohjauksesta David Dietl ja Barbara Albert.

Kahdeksanosainen draamasarja nähdään 17. maaliskuuta alkaen Saksassa, Itävallassa ja Isossa-Britanniassa Skyn kanavilla ja NOW-suoratoistopalvelussa. Suomessa Funeral For A Dog julkaistaan näillä näkymin loppuvuodesta 2022.

Lue myös:

    Uusimmat