Mainos

C More -suoratoistopalvelu alle vitosella kuussa? Totta se on!

Nämäkin sarjat ja leffat näet Telian asiakkaana huippuedullisella C More TV -tuotteella.

Kotoilukelit ovat täällä taas. Kun ulkona on märkää ja pimeää, on hyvä rentoutua kotisohvalla huippuviihteen parissa. Tiesithän, että Telian asiakkaana saat nyt uuden C More TV -tuotteen alle viidellä eurolla kuussa? C More TV -tuotteella saat käyttöösi C Moren suoratoistopalvelun, joka pitää sisällään kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkielokuvia sekä lastenohjelmia. Lisää sisältöjä tulee joka viikko.

C More TV:n alle viiden euron kuukausimaksulla C More on siis Suomen edullisin suoratoistopalvelu. Etu on voimassa Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisillekin. C More TV:ssä on hieman mainoksia joidenkin kotimaisten ohjelmien yhteydessä, mikä mahdollistaa suoratoistomarkkinoiden edullisimman hinnan.

Kokeile suoratoistopalvelua maksutta 3kk ajan, jos sinulla on Telian liittymä. Telian 5G-liittymäasiakkaana pääset kokeilemaan C More TV:tä jopa 12 kk täysin maksutta. Tutustu C More TV -tuotteeseen ja C Moren laajaan viihdetarjontaan täällä! 

C Moren katseluvinkit pimeneviin iltoihin – nämäkin näet huippuedullisella C More TV -tuotteella!


Kotimaisia laatusarjoja

Katso kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat ensimmäisestä kaudesta lähtien. 

Sunnuntailounas (kaudet 1-3)

Kultaisella Venlalla kahdesti palkittu C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas on juuri palannut uuden hykerryttävän kauden kera! Jälleen kokoonnutaan isä-Taunon (Taneli Mäkelä) pöydän ääreen puimaan perheen kuulumisia. Aikuiset lapset (Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki) koittavat saada toisiltaan suunvuoroa, kun jokaisella on elämässään taas paljon meneillään. Tauno puolestaan kehittää eläkeläisarkeensa kaikenlaista odottamatonta draamaa. Uudella kaudella kuvioihin astelee myös lasten äiti, johon jokaisella on omalla tavallaan monimutkainen suhde. Äidin roolissa nähdään Mari Rantasila

Ex-Onnelliset (kaudet 1-4)

C More -alkuperäissarja Ex-Onnelliset on Johanna Vuoksenmaanluoma draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Asetelma on niin herkullisen erikoinen, että kiusalliset tilanteet on taattu. Ei muuta kuin popparit esiin! 

Onnela (kaudet 1-4)

Ruotsalaiseen suosikkikomedia Solsidaniin perustuvassa komediasarja Onnelassa hammaslääkärinä työskentelevä Antti (Eero Ritala) ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara (Elena Leeve)muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista – yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus (Pekka Strang/Max Forsman) ja vaimonsa Mette (Anna-Maija Tuokko) sekä vanha kiusankappale Jorma (Santtu Karvonen)ja tämän vaimo Titta (Pirjo Heikkilä).

Rantabaari (kaudet 1-3)

Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Uutuussarja on koukuttanut fanit dramaattisilla ja rohkeilla käänteillään, ja sarjasta onkin kasvanut C Moren katsotuin sarja heti suursuosikki Salattujen elämien jälkeen eikä suosiolle näy loppua.

Paras vuosi ikinä

Räävittömällä huumorilla höystetty Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta – kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Tuffi Filmsin Jenni Toivoniemen ja Kirsikka Saaren käsikirjoittama sarja saa katsojan nauramaan ääneen ja kiemurtelemaan myötähäpeästä – niin tunnistettavista tilanteista sen huumori kumpuaa. Hitiksi nousseen sarjan toista kautta kuvataan parhaillaan, ja se julkaistaan C Moressa vuonna 2021.

Hotel Swan Helsinki

Kotimaisten huippunäyttelijöiden tähdittämä C More -alkuperäissarja Hotel Swan Helsinki koukuttaa murhamysteerillä! Hotellinjohtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon. Murhatutkimus kiristää henkilökunnan välejä ja rakkaus pakottaa ihmisiä arvioimaan valintojaan uudelleen. Kuka murhasi Ville Pajarin?

Aallonmurtaja (kaudet 1-3)

Ylistetty Aallonmurtaja on C More -suoratoistopalvelun ensimmäinen alkuperäissarja. Ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa C Moressa syyskuussa 2017, nousi välittömästi katsotuimpien sarjojen kärkeen sekä keräsi liudan Kultainen Venla -ehdokkuuksia. Maria Ylipää myös voitti Venla-pystin roolistaan Tuula Aaltosena vuonna 2018. Sarjan toinen kausi esitettiin C Moressa ja MTV3:lla viime vuonna.

Rikosdraaman keskiössä on Aaltosen perhe, joka tavallisen perhe-elämän lisäksi pyörittää rikollisliigaa Kotkassa. Tukijoukkojensa kera perhe päätyy keskelle kansainvälisen rikollisuuden pelikenttää, josta on mahdotonta selvitä ehjin nahoin. Toisen kauden päätteeksi Tuula löytää itsensä entistä syvemmältä kansainvälistä rikoskenttää, vaikka onkin yrittänyt pyristellä sieltä kaikin keinoin eroon. Sarjan kolmas kausi alkoi C Moressa helmikuussa.

Roba (kaudet 1-4)

Suomen tähtinäyttelijöillä kuorrutettu ja Kultaisella Venlalla palkittu tiivistunnelmainen poliisidraama Roban poliisipiirin arjesta. Neljännellä kaudella poliisien paineet kasvavat ennennäkemättömiin mittoihin, kun rikollisuus kansainvälistyy, huumesota syvenee ja rasististen rikosten määrä on kasvussa. Samalla poliisien tulee tulla toimeen pienemmillä resursseilla.

Nyrkki

Tuore suomalainen kylmän sodan aikaiseen 1950-luvun Helsinkiin sijoittuva vakoojatrilleri. Sarjan keskiössä on Supon salainen iskuryhmä Nyrkki.

On vuosi 1955 ja olemme kylmän sodan polttopisteessä. Ei, se ei ole Washington tai Moskova, vaan Helsinki, jossa itä ja länsi – KGB ja CIA – vääntävät kättä Suomen tulevasta suunnasta. Samalla kun jännite kahden suurvallan välillä kasvaa, salainen suomalainen iskuryhmä Nyrkki kamppailee pitääkseen isänmaansa itsenäisenä ja joukkonsa koossa. Panokset kovenevat, kun Kekkonen ja Fagerholm alkavat pelata tosissaan presidenttipeliä, ja ryhmän uusimmalle jäsenelle alkaa valjeta totuus hänen taustastaan. Pian Nyrkin jäsenet huomaavat olevansa vastuussa Porkkalan, Suomen - ja ehkä koko maailman – kohtalosta.

Menestykseksi noussut sarja on kerännyt useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia ja sen esitysoikeudet on myyty yli 20 maahan. Päärooleissa nähdään mm. Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola, Katja Küttner, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky.

Kotimaiset leffahitit

Ikitie

Kuudella Jussi-pystillä palkittu, Antti Tuurin menestysromaaniin perustuva 1930-luvulle sijoittuva ravisuttava draamaelokuva, jossa Amerikasta palannut perheenisä Ketola (Tommi Korpela) joutuu pakenemaan Suomesta Neuvostoliittoon. Stalinin vainojen myötä työlaisparatiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola ottaisi mieluummin kuulan kalloonsa kuin eläisi. Korpelan lisäksi päärooleissa nähdään Sidse Babett Knudsen, Irina Björklund, Ville Virtanen, Jonna Järnefelt ja Eedit Patrakka, ohjauksesta vastaa AJ Annila.

Luokkakokous 2 – Polttarit

Kotimaisen suosikkikomedian jatko-osassa Niklas (Aku Hirviniemi) ja Antti (Sami Hedberg) päättävät järjestää Tuomakselle (Jaajo Linnonmaa) kaikkien aikojen polttarit, mutta kaikki ei tietenkään suju aivan suunnitelmien mukaan. Kommelluksilta ei vältytä, kun miehet joutuvatkin suuntaamaan vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin.

Napapiirin sankarit 3

Napapiirin sankarit sekoilevat jo kolmannessa elokuvassa, jossa nähdään niin itsensä etsimistä Lapin luonnossa kuin suopotkupallokisojakin – tietenkin enemmän tai vähemmän katastrofaalisissa merkeissä. Tiina Lymin ohjaaman leffan pääosissa nähdään Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Kari Ketonen, Taneli Mäkelä ja Santtu Karvonen.

Kuumimmat leffat suoraan Hollywoodista

Näe Hollywoodin kirkkaimmat tähdet omalta kotisohvaltasi. Katsottavissa elokuvamaailman helmiä ja koukuttavimpia sarjoja. Mm. seuraavat hitit ja paljon muuta:

Taistelulähetit – 1917

Sam Mendesin (American Beauty, Skyfall) ohjaama, visuaalisesti sykähdyttävä, 10 Oscar-ehdokkuutta ja kolme Oscaria voittanut sotaelokuva nähdään ensimmäisenä teatterilevityksensä jälkeen C Moressa. Keskellä ensimmäistä maailmansotaa kaksi nuorta brittisotilasta saa lähes mahdottoman tehtävän. Heidän on kuljettava aikaa vastaan halki vihollislinjojen viedäkseen viestin, joka voi pelastaa satojen sotilaiden hengen.

Bombshell – Hiljaisuuden rikkojat

Muun muassa kolme Oscar-ehdokkuutta ja yhden voiton saanut elokuva nähdään ensimmäisenä teatterilevityksensä jälkeen C Moressa. Tosielämän skandaaliin perustuva elokuva kertoo naisista, jotka kaatoivat mediaimperiumi Fox Newsin vaikutusvaltaisen ja ristiriitaisen kärkimiehen. Tie ei ole helppo, mutta kolme hyvin erilaista naista päättää taistella vallan väärinkäyttöä vastaan rohkeudellaan. Pääosissa nähdään myös rooleistaan Golden Globe -ehdokkuudet napanneet Charlize Theron ja Margot Robbie. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Nicole Kidman, Alice Eve, Allison Janney ja John Lithgow.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä

Hollywoodin huippunäyttelijöillä kuorrutettu nokkela murhamysteeri, joka saa arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen. Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Black (James Bond -tähti Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Neljä uunituoretta Beck-alkuperäiselokuvaa

Rakastettu rikospoliisi Beck palaa C Moreen! Talven aikana suoratoistopalveluun on julkaistu neljä uutta Beck-elokuvaa: Peitetehtävä, Epäilyksen tuolla puolen, Kuolema Samarrassa ja Menetetty poika. Elokuvissa Beck tiimeineen ratkoo alati haastavammiksi käyviä rikostapauksia. Uusien elokuvien lisäksi C Moresta löytyy myös kymmeniä aiempia Beck-elokuvia.

Hittisarjat maailmalta 

Gangs of London

Toimintarikosdraamauutuus sai ensi-iltansa Iso-Britanniassa huhtikuussa ja nousi heti valtavaksi hitiksi! Kymmenosaisessa sarjassa kuvataan nykypäivän Lontoon rikosjengien veristä taistelua kaupungin herruudesta. Tapahtumaketju käynnistyy, kun vaikutusvaltaisen rikollisperheen pää murhataan ja alkaa kamppailu valtatyhjiön täyttämisestä. Rooleissa nähdään muun muassaJoe Cole (Peaky Blinders), Lucian Msamati (His Dark Materials, Taboo), Paapa Essiedu (Away) ja Michelle Fairley (Game of Thrones). Sarjaa julkaistaan C Moressa kaksi jaksoa viikossa.

Top Dog

Bestseller-kirjailija Jens Lapiduksen kirjatrilogiaan pohjautuva ruotsalainen C More -alkuperäissarjauutuus! Kahdeksanosaisen sarjan keskiössä ovat kunnianhimoinen yritysjuristi Emily Jansson (Josefin Asplund, Sanctuary) ja ehdonalaisessa oleva ex-rikollinen Teddy Maksumic (Alexej Manvelov, Rikostutkija Bergman). Kaksikon tuo yhteen salaperäinen katoaminen, eikä täysin erilaisista maailmoista yhteen heitetty parivaljakko voi välttää yhteentörmäyksiä. Emily haluaa edetä ja varmistaa tulevaisuutensa, Teddy vain jättää vanhan elämänsä taakseen. Menneisyyttä ei kuitenkaan ole helppo paeta eikä mikään ole sitä miltä näyttää.

Schitt’s Creek (kaudet 1-6)

Tämän vuoden Emmy-gaalassa palkintopöydän putsanneen Schitt’s Creekin kaikki kaudet löytyvät yksinoikeudella C Moresta. Sarjasta tuli ensimmäinen, joka on voittanut kaikki komediakategorioiden Emmyt näyttelemisestä käsikirjoittamiseen (paras komediasarja, paras miespääosa, paras naispääosa, paras miessivuosa, paras naissivuosa, paras ohjaus, paras käsikirjoitus, paras casting ja paras puvustus).

Schitt’s Creek kertoo upporikkaasta Rosen perheestä, jonka koko omaisuus ulosmitataan ja luksuselämään tottunut perhe joutuu omasta näkökulmastaan suorastaan taivasalle. Perheen isä Johnny Rose (Eugene Levy) on entinen yrityspohatta, äiti Moira (Catherine O'Hara) entinen näyttelijätähti, tytär Alexis (Annie Murphy) paikkansa menettänyt seurapiiritähtönen ja poika David (Daniel Levy) Pariisista silmänympärysvoidetta luottokortilla tilaileva tyhjäpää, jolla ei ole mitään käsitystä todellisesta työnteosta.

Perheen pelastukseksi koituu syrjäinen Schitt’s Creekin kaupunki, jonka perhe on aikoinaan ostanut vitsinä. Hulppeassa kartanossaan elämään tottunut perhe päätyy pikkukaupunkiin aloittamaan elämäänsä uudestaan tavallisen rahvaan parissa – nyt itsekin osana sitä. Kartano ja kristallit vaihtuvat haisevaan, katostaan vuotavaan motelliin.

Koko perheen elokuvat

C Moresta löydät myös viihdyttävimmät sarjat ja leffat perheen pienimmille.

Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Supersuositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäisessä elokuvassaan! He matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin. Pääosissa nähdään Antti Holma, Riku Nieminen, Eedit Patrakka, Sulevi Peltola ja Pirjo Lonka.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen

Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Poika päätyy asumaan tyttöjen rantamajaan ja kertoo kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka.

Playmobil: Elokuva

Kun Charlie yllättäen katoaa taianomaiseen PLAYMOBIL-universumiin, Marlan täytyy uskaltautua elämänsä seikkailuun ja hakea pikkuveljensä kotiin. Kulkiessaan henkeäsalpaavien uusien maailmojen läpi Marla saa epätavallisia ja sankarillisia uusia ystäviä. Saatavilla sekä suomeksi puhuttuna että alkuperäisversiona suomenkielisillä tekstityksillä

Lego elokuva 2 

Jatko-osassa on kulunut viisi vuotta ensimmäisen Lego elokuvan tapahtumista, ja tutut hahmot ovat taas vauhdissa. Emmet, Lucy, Batman ja Puolikisu joutuvat entistä vauhdikkaampaan seikkailuun, kun Lego Duplot hyökkäävät avaruudesta ja kylvävät tuhoa kaupunkiin. Emmetin mestarirakentajan kykyjä ja ikuista positiivisuutta testataan jälleen. Saatavilla sekä suomeksi puhuttuna että tekstitettynä alkuperäisversiona.

Kuuminta realityä jenkkitahtiin


Keeping Up With the Kardashians (kaudet 3-19)

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Keeping Up With the Kardashians seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää. Juuri päättyneellä uusimmalla kaudella seurataan Kardashianien elämää mm. koronapandemian kourissa.

The Real Housewives of Beverly Hills (kaudet 5-10)

Jos draamakiintiösi ei vielä ole täynnä, niin Beverly Hillsin täydelliset naiset täyttävät sen takuuvarmasti. Uudella kaudella on käynnissä pahimman sortin kolmiodraama, kun Bond-tyttönäkin tunnettua Denise Richardsia syytetään syrjähypystä ex-kotirouvakollega Brandi Glanvillen kanssa. Muut kotirouvat, eli Kyle Richards, Erika Girardi, Lisa Rinna, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp ja uusi tulokas Garcelle Beauvais eivät päästä Richardsia helpolla, vaan hän joutuu kameroiden edessä syytösten ristituleen. Oli syytökset totta tai ei, tämä suhdesoppa on liian herkullinen missattavaksi.

Telian asiakkaana saat nyt uuden C More TV -tuotteen huippuedullisesti

Yllä listattuna on vain murto-osa C Moren viihdetarjonnasta, johon pääset Telian asiakkaana käsiksi alle vitosella kuussa. Etu on voimassa Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisillekin.

Telian liittymäasiakkaana voit kokeilla suoratoistopalvelua maksutta 3kk ajan, ja Telian 5G-liittymäasiakkaana pääset kokeilemaan C More TV:tä jopa 12 kk täysin maksutta. Lue lisää, ja tilaa huippuedullinen C More TV täältä! 

Lue myös:

    Uusimmat