Mainos

Alina Tomnikov kertoo venäläissarja Ekaterinan kuvauksista: "Kuvauspaikalla on aika kiihkeä tunnelma"

Näyttelijä Alina Tomnikov kertoo epookkisarja Ekateriinan kuvauksista.

Näyttelijä Alina Tomnikov nappasi itselleen venäläisestä epookkisarja Ekaterinasta toisen pääroolin. Tomnikov palasi hiljattain takaisin Suomeen ohjelman kolmannen ja viimeisen tuotantokauden kuvauksista. Sarjassa Tomnikov näyttelee prinsessa Wilhelminan roolia.

Suomessa Tomnikovia päästään pian kuulemaan Muumit-sarjan Niiskuneitinä ja hänet nähdään myös esimerkiksi uutuussarja Ivalossa sekä Ratamossa

Millaista on kuvata Venäjällä? MTV Uutisten haastattelussa Tomnikov kertoo, että nimenomaan Ekateriinassa tuotanto ja työmäryhmä on todella suuri. Jokaisele asialle on oma ihminen hoitamassa sitä.

– Se on aika mielenkiintoista, että kuvauspaikalla on sellainen aika kiihkeä tunnelma, ilman että siinä on mitään aggressiota. Kuvaaja saattaa karjua ohjaajalle että nyt pitää mennä ja nyt on täydellinen valo, Tomnikov kuvailee kuvauksien tunnelmaa, ja jatkaa:

– Tuo produktio on eronnut ihan konkreettisesti myös siinä mielessä, että se on 1700-luvun vanhaa venäjän kieltä. Siinä on ollut aika suuri työ opetella niitä repliikkejä.

Sen lisäksi, että repliikkien opettelu on vaatinut kovaa työpanosta, on aikaa kulunut myös taustatietojen etsimiseen. Tomnikov on perehtynyt paljon maan historiaan ja lukenut paljon Romanovien hallitsijasuvusta. Pukusuunnittelijoista on ollut paljon apua.

– He tuntevat paljon sitä aikakautta, että missä voi pitää käsiä ja millä tavalla niiataan. Toisaalta se on hyvä tietää, koska silloin voi rikkoa niitä sääntöjä.

Sääntöjä Tomnikov haluaa rikkoa, koska tarinan peruspiirteet ovat kuitenkin samat.

– Minun mielestäni ei ole mitään merkitystä kuitenkaan, että millä vuosikymmenellä tai -tuhannella ollaan, koska loppujen lopuksi kyse on ihan samoista asioista - kuka haluaa mitäkin ja kuka rakastaa ketäkin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja