Alexander Ring nimettiin New York Cityn kapteeniksi: "Hän on loistava johtaja kentällä ja sen ulkopuolella"

Pohjois-Amerikan MLS-jalkapalloliigassa pelaava New York City on valinnut suomalaispelaaja Alexander Ringin uudeksi kapteenikseen. Seura ilmoitti nimityksestä verkkosivuillaan.

–  Alex on loistava johtaja joukkueellemme sekä kentällä että pukukopissa. Hän on täydellinen ammattilainen ja ansainnut joukkuekaveriensa luottamuksen ensimmäisestä päivästään asti joukkueessa. Tämä on suuri hetki hänelle, minkä hän ansaitsee, päävalmentaja Domenec Torrent ylisti Ringiä.

Keskikenttäpelaaja Ring, 27, aloittaa maaliskuussa kolmannen kautensa New Yorkissa. HJK-kasvatti on pelannut MLS:ssä 59 ottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.

– Olen todella ylpeä siitä, että saan olla tämän joukkueen ja seuran kapteenina. Se on kunnia. Sinulla on tietty vastuu joukkueen edessä. Sinun työsi on koota joukot ja saada heidät valmiiksi otteluita varten, Ring sanoi. 

Ring on edustanut ulkomailla myös saksalaisseuroja Borussia Mönchengladbachia ja Kaiserslauternia. Hän ilmoitti lopettavansa maajoukkueuransa viime syksynä.

New Yorkin joukkueessa on pelannut viime vuosina kansainvälisiä pelaajasuuruuksia Andrea Pirlosta ja David Villasta alkaen.

Alla torstain iltaseitsemän Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat