Suomalaistallilta kauden paras kilpailu – upean nousun tehnyt Brad Binder nousi jo MM-sarjan kolmanneksi

Sky Racing Team VR46 -tallin Luca Marini ajoi kauden avausvoittoonsa Thaimaan Moto2-kilpailussa.

MotoGP-legenda Valentino Rossin velipuoli Luca Marini ajoi Rossin omistaman tallin väreissä uran toiseen voittoonsa Thaimaan osakilpailussa. Marini karkasi jo kisan alkuvaiheessa muilta ja ajoi ruutulipulle yli kahden sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Red Bull KTM Ajo -tallin Brad Binderiin.

MotoGP-kausi C Morella!

Thaimaan GP:n lähetykset 5.10.-6.10.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Vasta 12. lähtöruudusta startanneelle Binderille palkintopallisijoitus oli kauden kuudes. Kolmanneksi kisassa kaasutteli Iker Lecuona, joka korvaa MotoGP-luokkaan siirtyvän Binderin Aki Ajon tallissa ensi kaudella.

Kolmosruudusta lähtenyt Binderin tallikaveri Jorge Martin ei pysynyt kärjen vauhdissa. Martin sijoittui kuitenkin kuudenneksi, mikä on espanjalaisen paras sijoitus tällä kaudella. Näin ollen Ajon talli keräsi Thaimaasta hyvät 30 pistettä.

MM-kärki Alex Marquez oli kilpailun viides. Marquez johtaa MM-sarjaa nyt 40 pisteellä ennen Augusto Fernandezia, joka oli tänään neljäs. Binder nousi MM-sarjassa kaksi sijaa ja on nyt kolmantena 44 pistettä Marquezia perässä.