Aleksi Valavuori avoimena ulosottoveloistaan ja virheistään: "Alkoholismin hinta on ylivoimaisesti kovin"

Aleksi Valavuori kertoo olleensa ilman alkoholia nyt 500 päivää. 

Juontajana ja urheilumanagerina tunnettu Aleksi Valavuori on ollut viime aikoina otsikoissa ulosottokierteeensä vuoksi. Seiska uutisioi viime viikolla, että Valavuorella on peräti 642 000 euron ulosottovelat, joista valtaosa koostuu maksamattomista mätkyistä eli jäännösveroista.

Valavuori kertoi julkaisemassaan Instagram-kuvassa, että hän maksoi juuri verovelkaa pois 50 000 euron edestä. Samalla hän avautui hyvin henkilökohtaisesta aiheesta, alkoholismista. Hän on julkaissut kuvan kirjeestä, jonka on lähettänyt Varsinais-Suomen ulosottovirasto. 

– Tänään tuli täyteen 500 päivää ilman alkoholia ja samalla maksettua vähän yli 50 tonnia verottajalle / ulosottoon.

Valavuori kertoo kirjoituksessaan, että taistelu verottajan kanssa on kestänyt kolme vuotta, eikä sille tahdo näkyä loppua. 

– Vaikka tulkintani verottajan näkemykseen on aika lailla erilainen ja se tuli monin tavoin yllätyksenä, niin tulen hoitamaan vastuuni. Se mikä minulle lopulta tuomitaan maksettavaksi, sen maksan. Teen kahta kovempaa duunia ja mihinkään karkuun en ole juoksemassa. Toivottavasti asiassa päästään järkevään yhteisymmärrykseen jossain kohtaa, hän kirjoittaa. 

Valavuori kuitenkin painottaa, ettei ole virheetön. 

– On tullut tehtyä pirusti virheitä, ja syy löytyy vain ja ainoastaan peilistä. Jossain kohtaa meni aivan liian kovaa ja aivan liian moni asia jäi hoitamatta. Joskus olen myös onnistunut, nykyään enemmän kuin aiemmin. Monista virheistä olen maksanut kovaa hintaa. Alkoholismin hinta on kuitenkin ollut ylivoimaisesti kovin, sillä onnistuin tuhoamaan lähes kaiken. Sen takia tässä kohti tuntuu nyt aivan helvetin hyvältä, nimittäin tiedän, että tuon taistelun olen viimein voittanut. Ja ilman välitöntä lähipiiriäni, lasteni upeaa äitiä ja saamaani tukea en tässä olisi nyt tätä kirjoittamassa. Kiitos teille.

(Lue koko päivitys tästä.)

Valavuoren rehellinen kirjoitus on kerännyt paljon kommentteja hänen seuraajiltaan. Kommenteissa urheilumanageria ovat tsemppaamassa lukuisat julkkikset, kuten Kiira Korpi ja Aki Linnanahde

– Tuo on se Aleksi, jonka tunnen. Huippua, NHL-tähti Teemu Selänne kirjoittaa. 

– Tsemppiä, formulatoimittaja Mervi Kallio kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja