Älä teetä pimeästi! Tämän helpommaksi ei palkanmaksu tule!

Oletko haaveillut remontista? Vai pitäisikö sittenkin uusia ikkunat? Hankkia viikkosiivoja? Uusi verkkopalvelu tekee kaiken työnantajalta vaadittavan byrokratian puolestasi.

Tekisikö mielesi maksaa remontista tai muusta kotitaloustyöstä veroa, mutta hyvä tahto jää raskaan byrokratian alle ja setelit vaihtavat omistajaa käymättä verottajan kautta?

Uuden, verkossa toimivan Palkkaus.fi:n avulla kotitaloudet ja yksityiset henkilöt voivat hoitaa kaiken palkkaamiseen liittyvän yhdessä paikassa, muutamassa minuutissa.

– Yksityiseen palkkaamiseen liittyvä byrokratia on Suomessa aivan liian monimutkaista. Haluamme tehdä laillisesta palkkaamisesta niin helppoa, että ei ole mitään syytä maksaa pimeästi. Ennen kaikkea haluamme helpottaa ihmisten arkea, sanoo Janne Isosävi Palkkaus.fi-palvelua tuottavasta Suomen Palkanlaskenta Oy:stä.

Tekee mitä?

Palkkaus.fi-palvelulla kaikki palkkaamiseen liittyvä hoituu yhdestä paikasta:

– Palvelu auttaa työsopimuksen laatimisessa.

– Lakisääteiset vakuutukset saa suoraan palvelun kautta.

– Palkan maksaminen onnistuu helposti yhdellä verkkopankkimaksulla.

– Palvelu tekee automaattisesti työnantajalta vaadittavat ilmoitukset, tilitykset ja maksut eri tahoille oikea-aikaisesti, esimerkiksi Verohallinnolle, työeläkeyhtiöille ja vakuutusyhtiöille.

Kotitalousvähennystä?

Palvelussa on arkisto kaikista maksuista ja ilmoituksista, jolloin kokonaiskuva on nähtävissä yhdessä paikassa. Näin esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen on helppoa.

Yksityisille rakentajille palvelussa on myös maksuton Raksaloki.

Palkkaus.fi-palvelun palvelumaksu on 1 % maksetuista palkoista, vähintään 4 euroa mutta korkeintaan 10 euroa (sis. alv 24 %) palkanmaksua kohti.

Työntekijälle palvelu on maksuton. 

Lähde: Cision

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja