Mainos

Älä syö tietokoneesi ääressä

Kiireiset päivät, hektinen aikataulu ja pitkät päivät toimistolla saattavat saada aikaan sen, että haluat tehdä monta asiaa kerralla voittaaksesi aikaa. On helppo päätyä syömään työpöydän ääressä, mutta mietipä vielä. Katso viisi syytä, miksi sinun kannattaa syödä jossain muualla.

1. Työpöytä ei ole kaikkein siistein paikka syödä. Keskimäärin hiiressä on 846 bakteeria neliötuumaa kohden ja näppäimistössä 719!

2. Voisit käyttää saman ajan kävelyyn. Kävely on eduksi terveydellesi, mutta sinun pitää kävellä ainakin 5000 askelta päivässä saadaksesi hyödyt itsellesi. Jopa kävely lounasravintolaan on siis hyödyksi!

3. Jäät paitsi sosiaalisesta elämästä. Vaikka istuisit vain eri puolella toimistoa, lähde välillä tietokoneen ääreltä pois ja mene juttelemaan työkavereidesi kanssa. Tämä jutusteluun käytetty aika ei vain tuo kaivattua taukoa yksitoikkoiseen päivään, vaan auttaa myös luomaan siteitä työkavereihin.

4. Saatat päätyä syömään liikaa. Aivan kuten syöpöttely televisiota katsellessa, myös tietokoneen edessä suoritettu napostelu saattaa muuttua järjettömään pikkupurtavan napsimiseen tai ylisyömiseen.

5. Aivot saattaisivat hyötyä minitauosta. Ota vaikka vain 15 minuutin tauko keskellä päivää. Se auttaa tyhjentämään mielen, vaikka vain hetkeksi, sekä auttaa sinua ajattelemaan selkeämmin.

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.