Mainos

Älä kokeile näitä seksiasentoja kotona!

Jännityksenkaipuu saa ihmisen toisinaan kehittämään kummallisia ideoita. Nämä makuuhuoneasennot on parempi jättää kuitenkin kokeilematta!

Vaikka olisi kyllästynyt tuttuihin seksiasentoihinsa, ei näitä kannata kokeilla kotona, vaikka osa onkin mahdollista toteuttaa – näistä asennoista voi nimittäin seurata kivuliaita vahinkoja!

Herkkä tasapaino

Tässä asennossa mies seisoo, ja pitelee naista kiinni vatsan ja vyötärön alueelta. Nainen pitelee kiinni miehen käsistä omillaan, ja kietoo jalkansa miehen lantiolle. Naisen vatsalihaksilta vaaditaan paljon, ja hänen täytyy pystyä pitämään asento koko aktin ajan.

Miehen tulee nostaa nainen asentoon, jossa penetraatio on mahdollinen: sitten hänen pitääkin kannatella naista nojautuen samalla taakse niin, että naisen ylävartalo tasapainottaa pariskunnan. Jotta liike todella onnistuisi, kummankin aktin osapuolen tulee olla melkoinen painonnostaja.

Koska naisen nautinto on hänen omien selkä- ja vatsalihastensa lisäksi ainoastaan miehen käsien varassa, vaaranpaikkoja on useita: mies saattaa pudottaa naisen. Miehen penis saattaa naisen pudotessa myös vahingoittua. Ei siis kannata kokeilla kotona.

Lontoon silta

Tässä asennossa mies tekee jumppatunneilta tutun silta-asennon. Jos hän onnistuu, onneksi olkoon, olette jo puolimatkassa! Seuraavaksi naisen tulee istua miehen päälle niin, ettei hän muserra miehen tasapainoa tai tönäise häneltä jalkoja alta. Jotta asento toimisi, naisen tulisi painaa huomattavasti miestä vähemmän, eikä miehellä saisi olla minkäänlaisia selkäongelmia.

Koska nainen istuu koko painollaan miehen päällä, asennossa ei voi ilotella kauaa. Ainoastaan pitkä nainen saattaisi saada asennosta iloa irti, koska hän voisi kannatella itseään jaloillaan. Myös tällöin mies tosin joutuu kärsimään silta-asennossa.

Jos silta sitten romahtaa, naisen painopiste lepää miehen keholla siten, että vakavan selkäongelman vaara on olemassa. Myös takapuoleen voi tulla suuri mustelma.

Pihdit

Mies astuu naisen jalkojen väliin ja pitelee hänen ylempää jalkaansa ilmassa samalla, kun tukee naisen lanteita toisella kädellään. Nainen "makaa" ilmassa sivuttain toisen kätensä varassa: toisella kädellään hän takertuu miehen häntä kannattelevaan käteen. Todellinen taidonnäyte!

Koska naisen koko paino makaa paitsi hänen oman kätensä, myös vain miehen toisen käden varassa, aktia voisi tässä asennossa jatkaa kenties minuutin ajan. Miehen käsi luultavasti rasittuu niin, ettei siitä ole iloa seuraavaan viikkoon. Jos naisen tukikäsi pettää, miehen lemmenelin joutuu taipumaan asentoon, johon sitä ei ole tarkoitettu.

Kehonrakentaja

Elokuvista tutussa asennossa mies painaa naisen seinää vasten, ja tämä heittää jalkansa miehen lanteiden ympäri.

Tämän asennon ongelmana on hiki: eroottisen session aikana naisen selkä hiostuu, ja tukipintana toimiva seinä muuttuu näin liukkaaksi. Mies miehen kädet ja lantio voivat kostua, ja jommankumman ote livetä. Pudotessaan nainen voisi murtaa häntäluunsa, tai saada muunlaisia vammoja. Penis on myös vaarassa vääntyä.

Jalkakyykky

Tässä asennossa mies käy selälleen makaamaan ja koukistaa jalkansa; nainen istuu miehen takapuolen muodostamalle "istuimelle" ja pitää itsensä paikallaan seisomalla varpaidensa varassa.

Tämän asennon kehittäjällä on täytynyt olla kohtuullisen kivuliaita mieltymyksiä, sillä naisen keinahtaessa taaksepäin mies kokee todellista tuskaa. Koska penistä ei ole tehty taipumaan taaksepäin, ei kokemus ole välttämättä kovin mieluisa. Pyllylleen putoava nainen saattaa myös aiheuttaa vahinkoa. Ei suositeltavaa!

AVA

Lähde: Ranker.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.